Közelgő Karácsony

Találd meg a tökéletes ajándékot olcsóbban az F&F-nél, mindenkinek, aki a listádon szerepel

Nem érdemes a karácsonyt egy stresszes időszakká tenni, sokkal élvezetesebb, ha időben kitaláljuk hogyan ünnepeljük, és mivel lepjük meg szeretteinket. Az F&F karácsonyi kollekciójában idén a magas minőségű kasmírtól az olcsóbb, de jópofa kiegészítőkig sok mindent megtalálhatunk, ráadásul november 10-14. között a Clubcard használatával 20%-kal olcsóbban be is szerezhetjük. Összegyűjtöttük a kedvenceinket!

girls 1108 pic2

Ünnepekre hangolva

A karácsonyi partiszezon tavaly nem úgy alakult, ahogy elterveztük, így rengeteg pótolni valónk van. Munkahelyi események, családi bulik vagy egy este a barátnőkkel? Az F&F ünnepi kollekciója telis-tele van könnyen hordható és kombinálható „statement” darabokkal, amelyek minden alkalomra tökéletesek. A hagyományos díszítések helyett idén sokkal inkább a pliszírozott anyagokon, a különleges textúrákon és szabásvonalakon van a hangsúly. Az ezüst és a fekete mellett, kedvenc A-vonalú ruháink idén sötétvörös, túlméretezett téli virágmintákba borultak. Természetesen a flitterek ebben a szezonban sem hiányozhatnak az ünnepi ruhákról, bár idén nem a partidresszeken hanem a pólókon és spagettipántos ruhákon találkozhatunk velük.

man 2021 pic1

Irány a természet

Az elmúlt évben felértékelődött a szabadban töltött idő, így az úgynevezett „outwear” ruhák egyre fontosabb szerepet töltenek be gardróbunkban. Legyen szó egy fagyos, téli barangolásról vagy egy karácsonyi ebéd utáni sétáról a családdal, a paplankabátok és parkadzsekik az úgynevezett shacket-ekkel (ingkabátokkal) kiegészítve jó szolgálatot tesznek majd. A színes sapkák és sálak pedig garantáltan jókedvre derítenek még a leghűvösebb időben is.

chirldren 210

Az otthon öröme

A pizsamák és a hálóruhák egyértelműen a kollekció kedvenc darabjai, főleg, ha ajándéknak szánjuk. A bolyhos köntösök, pihe-puha szőrős papucsok és a csodás bézsben, piszkos rózsaszínben és felhőkékben pompázó pizsama szettek garantáltan mosolyt csalnak majd szeretteink arcára. Természetesen karácsonykor visszatérnek az F&F családi pizsi szettjei is! Idén felkerült a polcra a kockás és hópelyhes minták mellé néhány nagy kedvenc a Disney-től.

woman pic3

Egy kis luxus

Ha valami igazán magas minőségű ajándékkal kedveskednénk szeretteinknek, akkor egy kasmír sál vagy egy tiszta kasmírból készült pulóver- és nadrággarnitúra tökéletes választás, ráadásul kedvező áron. A kasmír kollekció darabjai idén, a klasszikus szürke és karamell tónusok mellet új pasztellszínekben is elérhetőek. A kasmír mellett a merinó gyapjúból készült pulóverek is olyan időtálló ajándékok, amelyeket viselőik hosszú évekig megbecsülnek majd.

A kedvezmény Clubcard kártya használatával érvényes F&F ruházati termékekre (ruha, cipő és kiegészítő) 2021.11. 10-14. között. Ajánlatunk a kiárusításban lévő termékekre is vonatkozik. A kedvezmény a kasszánál kerül levonásra. A választék áruházanként változó és eltérő lehet, a részleteket keresse az áruházak ruházati osztályán.

Ezt a cikket nem a Dívány szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek