Legyen a kert a második otthonod!

A jól berendezett, stílusos kert tökéletesen kikapcsol, mintha elutaznál a mindennapokból.

Végre itt a tavasz, kimozdulhatunk a lakásunk falai közül. És bár egy ideig még az egyre jobb időjárás ellenére sem mehetünk társaságba vagy távoli utazásokra, szerencsére minden lehetőség adott, hogy a kertet, teraszt vagy balkont igazán élhetővé, kényelmessé varázsoljuk a kinti szórakozáshoz!

Kint lenni egészen más élmény, olyan, mint egy kis utazás, magunk mögött hagyhatjuk a munkát, a problémákat, és átadhatjuk magunkat a feltöltő pihenésnek: olvasgathatunk egy kényelmes függőkosárban, sütögethetünk a grill eszközökön, és az így elkészült finomságokat kint, a jó levegőn fogyaszthatjuk el a családdal egy kis madárcsicsergéssel a háttérben. Épp ezért kiemelkedően fontos, hogy milyen bútorokkal és dekorációkkal rendezzük be a pihenő szigetünket, hogy a szabadban töltött idő kényelmes és gondtalan legyen.

Timi függőkosár
Timi függőkosár

Ahány ember, annyi stílus

Ahány ember, annyi féle ízlésvilág – még szerencse, hogy számtalan stílusból válogathatunk, amikor kényelmes és esztétikus bútorokkal szeretnénk feldobni a kertet.

Ha a természetes hatást kedveled, akkor tökéletes választás lehet a rattan hatású és vesszőfonott bútorok világa! Ismerd meg a Lanza termékcsaládot, amely stílusos megjelenésével és kerek formáival egyaránt megállja helyét a teraszon vagy akár a téli kertben is! Remek választás a Szuzi műrattan garnitúra is, mely a családi étkezések tökéletes kiegészítője lehet.

Fonott világ, Lanza szófaszett
Fonott világ, Lanza szófaszett

Ha vérbeli természetkedvelő vagy, akkor neked találták ki fából készült darabokat, melyeket pár kiegészítővel és növénnyel kombinálva pillanatok alatt dzsungelt varázsolhatsz magad köré! A Lagos család tagjai között összecsukható asztalokat és székeket is találsz, amelyeket a téli időszakban könnyen tárolhatsz. A teljes kollekció része egy különleges szófaszett is, melyet nem érdemes kihagyni a kertből.

Ha inkább a modern, letisztult dolgok között érzed jól magad, akkor a fémvázas, indusztriális és kortárs formákkal operáló darabokat ajánljuk. Ezek azért is bizonyulnak jó választásnak, mert a letisztultságuk miatt jól párosíthatók hozzájuk a pasztell árnyalatú kiegészítők. A Stone asztalunk betonhatású asztallapjához remekül passzolnak a húros háttámlájú székek. Tekintsd meg a Berta étkező garnitúrát is, melynek határozott, egyenes vonalaiból, üvegasztalából és szürke, fémvázas anyagának minden centiméteréből a modern stílus köszön vissza rád. A szetthez két kisebb ülőke is tartozik, így 6 személynek is nagyon kényelmes.

Finom modernitás, Berta szett
Finom modernitás, Berta szett

Ha pedig a klasszikus a te világod, szereted az egyszerű, de nagyszerű megoldásokat, akkor válaszd az alapszínekben megtalálható, natúr, homok vagy szürke árnyalatú darabokat, vagy kombináld őket egy-egy másik szettből kiválasztott izgalmasabb kiegészítővel!

Bőséges, izgalmas választék

Az Auchan kínálatában számos megoldást találsz arra, hogy egy igazán harmonikus, az ízlésednek megfelelő közegben pihenhess: dönthetőtámlás fotelek, hinta- függő- és napozóágyak várnak arra, hogy segítsenek a kikapcsolódásban.

Keresd az Auchan széles kertibútor-választékát a https://online.auchan.hu/shop/kert-es-szabadido oldalon!

Advertisement
Oszd meg másokkal is!
Mustra