Hetedhét országon is túl, avagy 7 tipp a vonzó külsőhöz

Vajon mi ez a bűvös hetes körüli felhajtás? Miért olyan fontos észben tartanunk ezt a holisztikus számot? Lássuk, csak, egy hét 7 napból áll, a hinduizmusban a 7 szent szám, és még a nyári koncert élményeink egyike is a Mennyország utca 7 szám miatt szereztük. (Heaven Street Seven együttes a szerk.)

Ha pedig biológiai szempontból próbáljuk megközelíteni, akkor általánosságban elmondható, hogy a testünket alkotó sejtek közül 300 milliárdnyi mennyiség úgy gondolja, hogy mindennap illik megújulnia. Miért pont te maradnál ki ebből a ráncfelvarrásból?

Nézzük mire van szükségünk a testi-lelki békénk fenntartásához és a megújuláshoz

Ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, hogy kiegyensúlyozottan tudjunk a világ rezdüléseire reagálni, a lelki harmónia fenntartására van elsősorban szükségünk. Nem is gondolnád, de sokat adhat már az is a wellbeing érzés eléréséhez, ha kicsit felfrissítjük megjelenésünket.

Mutatunk most neked 7 olyan terméket, amivel könnyedén, otthoni környezetben is szalon minőséget tudsz elérni, ráadásul jóleső elégedettség fog körülölelni használatuk során.

Előtérben a hibátlan arcbőr

Tudtad, hogy a légszennyezettség mellett a legnagyobb külső tényező a stressz, ami a pattanások és kisebb kelések jelentős százalékáért felelős? Az év végi hajrában, határidők, ajándék beszerzések és a jelenlegi megváltozott életvitelünk miatt gyorsan felborul a bioritmusunk, az alkalmazkodó képességünk a végét járja, így különösen jól jön egy kis szépségápolási segítség, amely makulátlanul tisztítja és nem utolsó sorban feltölti bőrünket, a legmélyebb rétegekig. Az Extreme Digital oldalán több verzióban elérhetőek a komplex arctisztító készülékek, amelyek kisebb kozmetikai beavatkozásokra is alkalmasak. Például a 3 az 1-ben arcepilláló és arctisztító és bőrápoló eszköz, ami a gyökerénél fogva távolítja el a nemkívánatos szőrszálakat és hosszantartó simaságot nyújt vagy egy bőr vitalizáló kefe, ami rendszeres használat esetén simává varázsolja a bőrt, valamint egy mikrovibrációs applikátor fej segítségével könnyedén felvihetjük az arckrémünket vagy a szérumot.

A szem a lélek tükre

Bátran emeld tekintetedet a világra, éld meg a napokat úgy, hogy kihozod belőle a maximumot. Mindegy, hogy egy sorozatnézős, összebújós napot tartotok vagy egy feladatokkal teli hétköznapnak nézel elébe, a megélt pillanatok jelentősen befolyásolják a pillanatnyi hangulatodat. Élményeidről bátran készíts képeket, amik majd később segítenek felidézni az emlékeket. Ez az időszak arra is segít rávilágítani, hogy az apró örömöket is képesek legyünk megélni, ezért nincs is jobb annál, ha megörökített fotókon egy mosolygós énünket látjuk viszont. Nagyítsd tekintetedet szempilla göndörítővel vagy töltsd fel élettel arcvonásaidat egy wellness elektromos arcmasszírozóval.

Mindezek mellett egy kellemes tapintású, szellős mikroszálas béléses elektromos lábmelegítő megadja az i-re a pontot. A totális kikapcsolódás és maximális szépségápolás garantált.

1920x1080-black-2020-bf1-ed

A 7-es csoport ezzel nem ért véget, hiszen 2020 a hetedik év, amelyben az Extreme Digital jelentős árengedményeket kínáló fekete pénteki akciót szervez vásárlói számára. Hamarosan eljön a nap, amikor kedvünkre válogathatunk a kedvezményes ajánlatok közül - de csak egyetlen napig, november 13-án. Vásárlásra fel, az otthoni szépségápolás mindenkinek jár!

13-án. Vásárlásra fel, az otthoni szépségápolás mindenkinek jár!

Oszd meg másokkal is!
Mustra