Olyat tanulnál, amit az életed minden területén kamatoztathatsz?

Mi lenne, ha egy élsportoló tudatosságát, egy kutató töretlenségét, egy nyelvész pontosságát és egy értékesítési igazgató meggyőzőképességét összegyúrnánk és odaadnánk Neked?

Pr 1308 nlp

Lehet túlzásnak tűnhet ez a sok adottság, de van egy módszertangyűjtemény, amivel ezeket a tulajdonságokat erősíteni tudod. Ez az NLP. Bár sokak szerint a kibontott betűszócska – Neuro Lingvisztikus Programozás – rémisztő, ez csupán a sokszínűséget jelzi. A neuro értelmezéseként figyelembe kell vennünk, hogy érzéseink és gondolataink mind az idegrendszerünkön keresztül folynak. A lingvisztikus szó magát a kommunikációt jelenti: ahogy ezeket az érzéseket és gondolatokat kifejezzük. Mint a legtöbb testünkben végbemenő folyamat, így a gondolataink és beidegződéseink is attól függnek, hogyan „programoztuk be” magunkat, vagy milyen szokások váltak a napjaink elemi részévé.

Az NLP jelmondata lehetne a „jóból kiválót, kiválóból zseniálisat”. Több nyelvész és pszichológus úgy gondolta, meg figyelni a kiválóságok módszereit, az algoritmus pedig modellezhető és tanulható.
Mi a New Code NLP csapatánál a klasszikus NLP módszertanán kívül harmadik generációs eszközöket is vegyítünk. Természetesen a tanulás sosem könnyű feladat, ahogy felfedezni magunkban azokat a jellemzőket, amin változtatni szeretnénk.

Pr 840 nlp

Egy nagyon egyszerű példával lehet bemutatni azt, hogy mekkora ereje van a gondolatnak vagy a kommunikációnak. Képzeljünk el egy szép üvegházat tele növényekkel, ahol hihetetlenül friss a levegő, de sötét van. Milyen érzés?  Világosítsuk ki ezt a képet. Gyakran egy ilyen apró változtatás is hatással van érzéseinkre, akár a hozzá kapcsolt élmény is átalakulhat. Ez egy rövid trükk csupán, de ennél jóval rosszabb emlékeink is megváltoztathatók. Az NLP ehhez hasonló átkeretezések, modellek gyűjteménye.

Felmerülhet a kérdés, hogyan tovább, és erre a hatalmas tudásmennyiségre hogyan lehet szert tenni, és mik a lépések. Egy NLP Paracticioner tanfolyam 4x3 napot vesz igénybe. Ezután a Master fokozat következik.

Az NLP a tudatosságot jelenti. A változáshoz elhatározás kell, a New Code NLP lehet az új elhatározás.

További részletek: http://www.newcode.hu/nlp-gyujto/nlp-practitioner-altalanos

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek