Tavaszindító Vásárlási Maraton!

Pénztárcabarát gardróbfrissítés? Nem lehetetlen, ugyanis a Premier Outletben március 6-8-ig, péntektől vasárnapig akár 80% kedvezménnyel pezsdítheted fel a ruhatárad a Vásárlási Maraton alkalmából!

A tavasz a megújulás időszaka, megismételhetetlen lehetőség arra, hogy felfrissítsd a ruhatárad és beszerezd a régóta vágyott darabokat, a kedvenc tavaszi cipőd, az átmenti kabátod és a 2020-as trendeknek megfelelő sportos szetted a szabadtéri edzéshez vagy kiránduláshoz.

Ha úgy érzed, hogy hiányzik pár divatos tavaszi ruhadarab a szekrényedből és kellene egy elegáns átmeneti kabát, vagy egy csinos ruha, akkor Gant, Desigual, Karl Lagerfeld, Mango, és Springfield üzletünkben biztosan megtalálod a stílusodhoz leginkább illő darabokat. Ha sportos, lazább, ugyanakkor prémium minőségű outfiteket keresel akkor a Levi's, Mustang, Tom Tailor, Retro, Calvin Klein, Tommy Hilfiger és Superdry üzleteinkben érdemes szétnézned.

POB Tavaszi Vásárlási Maraton.png

A több mint 100 világmárka között 2020. március 2-tól már az s.Oliver magas minőségű termékeit is megtaláljátok. A 106-os üzlethelyiségben elhelyezkedő márkabolt március 2-tól egészen egy hétig szuper nyitási kedvezményekkel készül!

Álmaid tavaszi cipőjét keresed? Office Shoes és New Balance üzletünkben rengeteg divatos és kényelmes utcai cipő közül válogathatsz. Ha inkább az elegánsabb stílusra szavazol, akkor Högl, Kazar, Tamaris és Salamander üzletünkben nézz körbe!

A sportok szerelmese vagy? Akkor látogass el Adidas, Columbia, Converse, Skechers vagy Puma üzletünkbe, és szerezd be kedvezményesen az edzéshez elengedhetetlen sportruházati darabokat!

Rajongsz a könyvekért? Romantika, kaland, krimi vagy sci-fi, mindegy, mert az Alexandra könyváruházban extra kedvezmények várnak! Ha pedig utazáson gondolkozol, de nincs mibe pakolnod, vagy csak meglepnéd valamelyik szeretted egy bőrönddel, akkor irány a Samsonite üzletünk.

Meghosszabbított nyitvatartás a Tavaszi Vásárlási Maraton ideje alatt

Ahogy azt már megszokhattátok, a háromnapos Vásárlási Maraton első két napján, pénteken (március 6-án) és szombaton (március 7-én) meghosszabbított nyitvatartással, 10 órától 22 óráig, vasárnap (március 8-án) 10 órától 20 óráig várja látogatóit Magyarország legnagyobb outlet-központja. Legyen ez a hétvége a kikapcsolódásé, a tavaszi feltöltődésé, amikor jelentős kedvezmények mellett rohanás nélkül vásárolhattok!

Ingyenes különjárat a Premier Outletbe és vissza

A Premier Outlet a korábbi évekhez hasonlóan idén is ingyenes buszjáratokat indít a Vásárlási Maraton ideje alatt, március 6. és 8. között, péntek reggeltől egészen vasárnap estig. A buszok félóránként indulnak majd a Nyugati térről (a Skála Metró elől a villamospótló és a városnéző buszok megállójából) és a Széna térről (a 4-es és a 6-os villamos széna téri megállójával szemben, a 960-as éjszakai busz megállójából) a Premier Outletbe és vissza.

Ha meghoztuk a kedved a vásárláshoz, március 6. és 8. között irány a több mint 100 világmárkát kínáló biatorbágyi outlet-központ, ahol akár 80%-os kedvezménnyel vásárolhatsz! Vásárlási Maratonra fel!

További információ:

premier.hu

https://www.facebook.com/PremierOutletBudapest/

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek