TALENTUNO

Egyre több milliomos kismama lesz?

Otthonról dolgoznál? Semmi reggeli bumlizás az irodába, viszlát stresszes helyzetek és kötekedő főnök? Ha erre pályázol, mondunk egy tuti lehetőséget, próbáld ki magad MatchMaker-ként a Talentunon!

De ki az a MatchMaker, és mi az a Talentuno?

Biztos te is átélted már, amikor valaki kizárólag a munkahelyére, bunkó főnökére, kiállhatatlan kollégáira panaszkodott. Most végre a kezedbe veheted a pórul járt ismerőseid sorsát és segíthetsz nekik, hogy találjanak egy jobb állást. Ezzel amellett, hogy segítesz nekik, akár egymillió forintot is kereshetsz!

divany-nyito

Mégis hogyan?

A cégek már régóta fizetnek a dolgozóiknak azért, ha valaki egy megfelelő álláskeresőt hoz be az üres pozícióikra. Ez korábban csak házon belül működött, a Talentuno segítségével azonban már az utca embere is lecsaphat ezekre a díjakra.

Jelenleg is több száz nyitott állás után kínálnak több százezer forintot, de vannak amik után 1.000.000 forintot is lehet szerezni. Biztos neked is van olyan ismerősöd, volt csoporttársad, testvéred, akire ráfér egy új állás, segíts neki találni egyet és repülj rá a giga jutalékokra!

Tegyél egy próbát, és nézz szét a nyitott állások között!

divany-TU2

Legyél a legmenőbb MatchMaker!

Ezekért az elhelyezésekért járó pénzt ugye akkor kapod meg, ha ismerősödet felvették az adott állásra. Ez néha akár hetekig is elhúzódhat, azonban a Talentunonál most akár pár napon belül is garantált összeget kaphatsz, ha feltöltesz pár diplomás álláskeresőt.

Összefoglalva, segíts megtalálni barátaidnak az álompozíciót, és tedd zsebre a jutalékokat! Mi már elkezdtük, te is regisztrálj és próbáld ki mielőbb!

Oszd meg másokkal is!
Mustra