Szimfonkusokkal lép színpadra Pásztor Anna és zenekara

Pásztor Anna és az Anna And The Barbies rajongóinak már nehéz meglepetést okozni, júniusban mégis sikerülhet, ugyanis egy különleges koncerten lépnek színpadra a Margitszigeten. Lüktető, zúzós zenéjüket most szimfonikusokkal elegyítik.

Az Anna and the Barbies zenekar a Heuréka Pop Orchestrával közösen lép fel a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon a nyáron. A két zenekari stílus és hangzásvilág elegyítése rendhagyónak ígérkezik, még akkor is, ha a Heuréka zenészei a világ élvonalába tartoznak.

Különlegességük abban rejlik, hogy professzionális színvonalon járulnak hozzá pop- és rockzenekarok saját szerzeményeinek egyedi, szimfonikus megszólaltatásához. Ezek a szerzemények jelen esetben Pásztor Anna és zenekarának nagy sikerű dalai lesznek.

AATB 2019 B V3

A 15 éves Anna and the Barbies – az ország egyik legtöbbet koncertező zenekaraként – a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon sem okoz majd csalódást, olyan lesz, ahogy azt már megszokhattuk: kirobbanó, zúzós és fülbemászóan harmonikus.És nem mellesleg szimfonikus, a Heuréka Pop Orchestrának köszönhetően.

HeurékaPop

A dalok többek közt jazzes, bossanovás feldolgozásban csendülnek majd fel, Pásztor Anna pedig két nóta között a legjobb zenekari sztorikat meséli majd el a közönségnek. A fellépők látványa sem lesz mindennapi: képzeljünk el egy igencsak szimfonikus zenekart egy színpadon az energiabomba Anna and the Barbies zenészeivel.

A zenekar leginkább a rock, a pop, a hiphop és az r'n'b műfajai között cikázik, a dalok szerzője a frontember, Pásztor Anna testvére, Sámuel – ők ketten egyébiránt a jelenleg öt tagú zenekar alapítói is.

A szűkebb közönségű kluboktól az igazi fesztivál-nagyszínpadokig mindenfelé megfordultak már, nem lesz ez másként az idei, jubileumi évben sem.

Végigkoncertezik 2019-et, olyan dalokkal, mint a Youtube-on nagy népszerűségnek örvendő Márti dala, az Ünnepélyesen fogadom vagy a Segges a Balatonba. Eddigi hat lemezük után pedig ebben az évben előállnak egy meglepetésalbummal és több videóklippel is.

A jeles év koncertsorozatában június 13-án este kerül sor a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon a „Kis-éji Rock and Roll – Az Anna and the Barbies és a Heuréka Pop Orchestra" koncertre. A koncert tartogat még bőven meglepetéseket, ahogy Pásztor Annát és zenekarát ismerjük...

Oszd meg másokkal is!
Mustra