Legyen élmény a takarítás

A lakás takarítása is lehet stresszmentes, közös élmény, ha megfelelő gépeket választunk. A Kärcher kompakt termékeivel teljesíthető a kihívás.

Az adventi időszak közeledtével az otthonokban a ráhangolódásé és az ünnepi készülődésé a főszerep. A meghitt, együtt töltött napokat azonban megelőzi a házimunka, amivel szeretnénk mielőbb, a leghatékonyabban végezni. A Kärcher termékeit úgy fejlesztette ki, hogy azokkal kompakt, idő- és költségkímélő megoldást kínáljon minden család számára.

karcher2 768x432.png

A Kärcher SC 2 deluxe gőztisztító sokoldalú felhasználhatóságának köszönhetően a legtöbb feladattal könnyedén megbirkózik. Alkalmazásával a padló-, csempe-, ablak- és tükörtisztítás is egyszerűen kivitelezhető, de a készüléknek a csaptelepek, mosdók, páraelszívók, továbbá főzőlapok takarítása sem jelent gondot. Sokrétűségét a különböző kiegészítők is adják, az EasyFix padlófej kialakítása a flexibilis csukló révén ergonomikus, tökéletes érintkezést biztosít testmagasságtól függetlenül. A maximális eredményért a felületekhez igazítható, 2 fokozatú gőzmennyiség-szabályozás felel, így vegyszerek nélkül távolítható el a háztartásban előforduló baktériumok 99,99%-a.

karcher3 768x432.png

Az egyik legidőigényesebb tevékenység a padló takarítása. A Kärcher FC 5 padlótisztító friss víz folyamatos adagolása mellett, automatikus hajtású hengerek segítségével, súrolás nélkül szedi össze a laza, a száraz vagy megnedvesített szennyeződést. Innovatív, öntisztító rendszerrel és minőségi mikroszálas hengerekkel dolgozik, így biztonsággal elkerülhető a karcolódásra hajlamos burkolatok sérülése. Emellett a gép 500-as fordulatszámmal működik, ezért egyetlen húzással több törlőmozdulatot végez, így a takarítás még hatékonyabbá válik. A Kärcher a kialakítás során teljes mértékben a praktikumot tartotta szem előtt. A tisztítófejet úgy tervezték, hogy a segítségével a sarkok és az élek tökéletesen elérhetőek legyenek, a rugalmas csukló pedig lehetővé teszi az alacsony bútorok alatti és a nehezen hozzáférhető helyek elérését.

karcher3 768x432.png

Amennyiben segítséged is akad egy-egy lelkes családtag személyében, kitűnő társad lehet a VC 5 vezeték nélküli kéziporszív a Kärcher-től. Kis méretének és teleszkópos, magassághoz állítható szívócsövének köszönhetően a család bármely tagja számára segítségül szolgál. Erős, ugyanakkor egyedülálló tisztítási teljesítményével könnyen felveszi a versenyt más eszközökkel. A szabadalmaztatott tripla teleszkópos rendszer révén ráadásul a felére csökkenthető a mérete, így tárolása rendkívül helytakarékosan, a legkisebb lakásban is egyszerűen megoldható.

Nagy teljesítményét a rugalmas csatlakozással ellátott, állítható, Kärcher száraz vákuumfejnek köszönheti, amit speciálisan ehhez a modellhez fejlesztettek ki. A porszívó kényelmesen irányítható, így a bútorok alatti részek takarításhoz szintén megfelelő.

karcher4 768x432.png

Az eszköz fontos jellemzője a porzsákmentes szűrőrendszer beépített szűrőtisztítással, amellyel kiküszöbölhető a drága porzsákcsere.

Élvezd a kosz- és foltmentes tisztaságot otthonodban az adventi időszakban és karácsonykor is. Spórolj időt, és add át magad a pihenésnek barátaid és családod körében.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek