Ezt árulja el rólad a csókod

Egy kapcsolatban az egyik legfontosabb és legintimebb érintkezési forma egyértelműen a csók. Mindenkinek megvannak a saját bevált praktikái és trükkjei, de vajon mit árulnak el ezek rólunk?

Csak semmi nyelvjáték

Azok, akik a zártabb ajkakkal történő csókolózást részesítik előnyben, jellemzően az életben is nehezebben nyílnak meg. Visszafogottabbak és szabálykövetőek, és szeretnek hagyományokhoz hűen cselekedni. Ha te is ilyen vagy, egy kapcsolatban is sok időre van szükséged, hogy felengedj.

Vigyázz, nehogy ez elriassza a párodat!

A francia csók kedvelői

A nyelves csók táborát erősítők jellemzően vakmerő személyiségek, törtetőek, nagykanállal falják az életet. Ha te is szenvedélyes csókcsatákra szavazol, bizonyára mindent tudsz a szerelemről és a csábításról. Arra azért ügyelj, hogy ne legyél túl sok!

Vándorló kezek

Gyakran vándorol el a kezed a csók közben? Akkor igazán bevállalós, merész lehetsz, olyan, aki bármikor nyitott a kalandokra. Minden pillanatot megélsz, a jelenben létezel, az unalmas helyzeteket viszont messziről kerülöd. Ha az izgalom elmúlik a kapcsolatból, akkor könnyen továbbállsz.

Sok cuppanós puszi

Ha szívesen állsz meg egy csókcsatában, és váltasz inkább az apró, cuppanós puszikra, akkor te igazi romantikus vagy, az érzelmeid rabja. Könnyen esel szerelembe, és nem riadsz vissza attól sem, hogy kifejezd az érzéseidet. A cuppanós puszit kedvelők jellemzően imádnak játszani, és legbelül sosem nőnek fel.

Csókolózás extrákkal

Elképzelhetetlen számodra egy kapcsolat egy kis harapdálás, heves kaland nélkül? Magabiztosnak tűnsz, azonban viselkedésed ellenére sok megerősítésre van szükséged, és könnyen elbizonytalanodsz.

Nem vagy biztos benne, hogy melyik tábort erősíted? Akkor töltsd ki a Nagy Csóktesztet.

Persze lehetsz bármely stílus kedvelője, az ajakherpesz – akár nálad, akár párodnál jelenik meg – nagyon sok kellemes pillanattól foszthat meg. Szerencsére a házi praktikák mellett ma már olyan gyorssegély is létezik, mint például a Telviran* krém, mely lerövidíti a gyógyulási folyamatot, így néhány nap múlva ismét átadhatjátok magatokat a szenvedélynek.

www.telviran.hu

Egis Gyógyszergyár Zrt. HU17/18TEL2OT8 Lezárás dátuma:2018.03.26

Telviran* (50 mg/g krém): aciclovir hatóanyagú, vény nélkül kapható gyógyszer.

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Oszd meg másokkal is!
Mustra