Ajándékozz egészséget!

Hasznos ajándékot keresel szeretteid számára, amit örömmel és szívesen fognak használni? Válassz olyan ajándékokat, amivel szeretteid egészségét, egészségének megőrzését támogatod. Összegyűjtöttük neked az 5 legjobb élményt és a hozzá tartozó ajándékokat, amivel meglepheted a családod!

#1 Élményfotel

OTO ZEN 012 pad keppel

Az OTO ZEN nem egyszerűen egy élményfotel, hanem masszíroz, gyúr, simogat, ringat, ellazít. Sőt olyanokra is képes, mint a zéró gravitációs póz, ami az emberi test számára a leginkább pihentető testhelyzet. A pihentetőzéró gravitációs pózban a test könnyűvé, stresszmentessé válik, és nem terhelődik a gerinc és a derék. A finom masszázstól az idegek kisimulnak, a stressz elillan, végre az egész család feltöltődhet és átélheti a tökéletes pihenés pillanatait.

#2 Talpmasszázs

adore warm banner feliratnelkul

Ugye már a szó hallatán is vágysz egy kényeztető talpmasszázsra?

Ha a környezetedben van olyan, aki egész nap rohangál, állómunkát végez, vagy épp fordítva: ül a számítógép előtt, magassarkúban jár, akkor neki a legnagyobb felüdülés a talpmasszázs lehet. Az Adore Foot Limited Edition extra hőterápiával abban is segít, hogy a hideg, latyakos időben átmelegíti az átfázott lábad.

#3 Napi mozgás

640x360 milo viki sport flabelos

A folytonos rohanás, a család, a munka, az állandó időhiány nem ad arra lehetőséget, hogy rendszeresen konditerembe járjunk. Ha van olyan barátod, vagy családtagod, aki folyton ezzel a problémával küzd, akkor a SPORT FLABéLOS-t neki találták ki! Alakformálás, izomerősítés napi 20 perc alatt!

#4 Egészségmegőrzés

640x360 flabelos 3no

Szeretnéd a mozgáshiány okozta kockázatokat elkerülni, szeretnéd szüleid vagy nagyszüleid meglepni egy igazán hasznos ajándékkal? A FLABéLOS nem egyszerű alakformáló, ideális ajándék akkor is, ha a szeretteidet érinti a csontritkulás, az ízületi probléma vagy a cukorbetegség. Ráadásul napi 10 perc alatt egy teljes értékű edzést lehet vele helyettesíteni.

#5 Zsírégetés, alakformálás

640x360 romeo kitty

Alakformálásra, laposabb hasra és feszesebb testre vágyik valaki? Az OTO Chilivel garantáltan ezt adod neki ajándékba. A Scorpion PushUp komplex edzőgéppel pedig azoknak segíthetsz, akik nem érnek rá edzőterembe rohangálni, mégsem az otthoni súlyzózás a legmegfelelőbb számukra. Ezekkel az otthoni kondigépekkel egyszerű lesz az alakformálás, testépítés: egy mozdulat több izomcsoportot dolgoztat meg, ezért az izomerősítő és zsírégető hatás sem marad el!

Még nem döntöttél? Szeretnéd kipróbálni az ajándékba szánt termékeket? Gyere el a Mediwel bemutatótermébe! Itt kérheted a címet »

Még mindig az ideális ajándékot keresed? Válassz a Mediwel kínálatából:

ajandekozz egeszseget banner
Oszd meg másokkal is!
Mustra