DjDominique kezet fogott a Kézenfogva Alapítvánnyal!

DjDominique (Várkonyi Attila) több évtizedes munkássága alatt számtalan jótékonysági akciót kezdeményezett és valósított meg. Mostanra elérkezettnek látta az időt, hogy egy szervezet mellé álljon nagykövetként.

Miért csatlakoztál a Kézenfogva Alapítványhoz?

300x250 c

Gazdag pályafutásom során nagyon sokat kaptam az élettől. Eddig is igyekeztem az életnek visszaadni, amit kaptam. Most azonban elérkezettnek látom az időt, hogy ezt a jótékonysági munkát más formában végezzem.

Életemet a fogyatékos emberek végig kísérték. Sokszor találkoztam velük munkám során. Legyen szó a médiamunkáról, sportról, zenélésről. Egyre inkább a gondolkodásom és az érdeklődésem részeivé lettek. Szeretnék nekik még hathatósabban segíteni.

A KézenFogva Alapítvány több évtizede komoly szakmai munkát végez országszerte. Egy civil szervezet számára is elengedhetetlen a professzionális működés, a hitelesség erősítése. Hiszem, hogy jótékonykodni is lehet professzionálisan. Ezen célok elérése érdekében szeretné m az ő szakmai munkájukat támogatni a tapasztalataimmal és meglátásaimmal.

Különösen fontos számomra a név is: kézen fogva. A kézfogásnak nagy jelentősége van az életemben. Hitem szerint össze kell kapaszkodnunk minden szinten, minden körülöttünk lévő közösségben: óvodában, iskolában, egyetemen, lakóközösségben, szakmai körökben, nemzeti szinten. Így tudunk csak egy élhetőbb világot felépíteni.

1Q2A0296 1920x

Mi volt az eddigi legnagyobb élményed a Kézenfogva Alapítvánnyal?

Májusban csináltunk egy Sport élménynapot itt Budapesten, ahol több, mint 300 gyermek tekinthetett bele a fogyatékos emberek világába. Számomra egy nagyszerű nap volt. Minden benne volt, ami nekem fontos és kedves. Ujpál Dalmával, - akivel közösen vagyunk Kézenfogva Alapítvány arcai-, „Kézenfogva” végigjártuk a helyszíneket. Nagyon sokat nevettünk, szerettük a zenét. Ahol zene van, sport és érzékeny emberek ott én jól érzem magam.

Mire bíztatod az olvasókat?

Egy civil szervezet számára nagyon fontos minden támogatás. Ahhoz, hogy tudjuk folytatni a fogyatékos emberek világát megismertető érzékenyítő iskolai és óvodai programjainkat, a családoknak időt adó és a családok egységét őrző munkának és, hogy munkát tudjunk adni fogyatékos embertársainknak nagyon-nagyon fontos az egyszázalékos felajánlás! Ma Magyarországon minden második adófizető nem rendelkezik civil szervezet számára.

Kedves Olvasó! Ön ne tartozzon közéjük! Kérlek, rendelkezzen  a Kézenfogva Alapítvány számára, adószámunk: 18050495-2-43! Köszönöm!

További információ a Kézenfogva Alapítvány munkájáról:

www.kezenfogva.hu

Ezt a cikket nem a Dívány szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek