Akár 8 hét szőrtelenítés nélkül!

Mi nők órákat töltünk a nem kívánt testszőrzet sokszor fájdalmas eltávolításával a fürdőszobában, vagy drága szépségszalonokban, de a Philips Lumeának köszönhetően ennek most vége!

A Philips kifejlesztette a Lumea készüléket, mellyel akár nyolc hétig is selymesen sima maradhat a bőrünk. A vezeték nélküli otthoni szőrtelenítő minden eddiginél gyorsabban távolítja el a szőrzetet, és tartós simaságot biztosít az Intenzív Pulzáló Fény (IPL) technológiának köszönhetően.

A Philips Lumea a fény gyengéd impulzusait alkalmazza a szőrszál gyökerénél, így azok természetes módon kihullanak, sőt, kutatások azt is bizonyítják, hogy a kezeléseknek köszönhetően több mint 80%-kal kevesebb szőr nő újra.Az időnkkel is jól gazdálkodhatunk, hiszen mindössze 15 percet vesz igénybe mindkét láb kezelése. A Philips Lumea segítségével biztonságosan eltávolíthatjuk a szőrt az arcról és az intim területekről is. A beépített UV-szűrő megvédi a bőrt, valamint tetszés szerint állíthatjuk be a bőr-és szőrtípusunknak megfelelő fényerősséget.

De hogyan is működik a Philips Lumea?

A Lumea enyhe pulzáló fényt bocsát a szőrtüszőkbe, a pulzálás pedig hővé alakul, melynek következményeként megáll a szőrszálak növekedése. A szőrtüsző nyugalmi fázisba kerül, mely természetes jelenség és egyike a növekedési ciklus három fázisának. A szőrszálak fellazulnak és természetes módon, fájdalommentesen kihullanak. Amíg a szőrtüsző nyugalmi fázisban van, nem növeszt új szőrszálat. Így akár 8 hétig is élvezhetjük bőrünk selymes simaságát.

Megbízhatóság és hatékonyság

Az IPL technológia az ezredforduló végén jelent meg először a szépségszalonokban, majd a Philips Beauty Institute tudósai megoldást kerestek az IPL otthoni alkalmazhatóságára. A Lumea több mint 10 év fejlesztés után került piacra, és független összehasonlító felmérések alapján Európa legnépszerűbb otthoni IPL készülékének számít.*

A Lumea nem igényel különleges karbantartást vagy plusz kiadásokat. A bőrét pedig nem szárítja, a borotva- vagy szőrtelenítő krémekkel ellentétben. Enyhe fényimpulzusai gondoskodnak arról, hogy lábai mindig selymesen simák legyenek, így mindig olyan ruhát vehet fel, amilyet csak akar. A szőrtelenítéshez használt hagyományos termékekkel szemben ez az elegáns készülék nem foglal sok helyet a fürdőszobában, a hatása azonban jobb és tartósabb, mint a hagyományos megoldásoké. A legtöbb szőrtelenítési megoldás ráadásul a fürdőszobához köti, de a Lumeával Ön választja ki, hogy mikor és hol gondoskodik bőréről. Élvezze a pillanatot a kedvenc filmjével, TV műsorával vagy zenéjével: a Philips Lumea nem korlátozza semmiben.

Próbálja ki most a Lumeát, mert a Philips 90 napos pénzvisszafizetési garanciát kínál a 2014. október 1. és 2015. január 31. között Magyarországon vásárolt készülékekre.

Részletek: www.lumea.hu

*Forrás: Nyugat-Európai értékesítési adatok 2010, 2011, 2012

Oszd meg másokkal is!
Mustra