Tandemes rekordkísérlet Budapesten

Különleges programra invitálja a KézenFogva Alapítvány május 17-én mindazokat, akik szeretnének részt venni egy izgalmas rekord felállításában! Nem para a PARA! 12 órás keréktusa! Tandemezz te is!

A KézenFogva Alapítvány „Fogadd el, fogadj el” rendezvénysorozata keretében ezúttal a sport örömteli élményén keresztül szólítja meg az érdeklődőket.

A Nem para a PARA! 12 órás kerék tusa! Rekordkísérlet Budapesten elnevezésű rendezvény a budapesti Műegyetem rakparton lesz, ahol a színes programok mellett egy nagyszabású rekord felállításában is várják minél több biciklizni szerető segítségét. Reggel 7 órától este 19 óráig folyamatosan hajtják a pedálokat, mégpedig úgy, hogy a hátul ülő látássérült lesz, vagy bekötött szemmel vesz részt a rekordban. Természetesen bárki beszállhat kedve szerint, egyénileg vagy csapatban, akár 1-2 kör erejéig is.

Egyszerre tíz tandem gurul majd a pályán, a sikerhez az szükséges, hogy mindig legyen legalább egy mozgásban.

A kísérlet egy komoly üzenetet hordoz: mindannyian egy közös biciklit tekerünk, fogyatékos és kevésbé fogyatékos emberek csak együttműködve juthatunk el bárhová.

A tandemezés mellett a szervezők civil és fogyatékosügyi szervezetek bevonásával, interaktív formában mutatják be a fogyatékos emberek világát. Gyerekek és felnőttek egyaránt próbára tehetik ügyességüket egyéni hajtányokon, vak ping-pongban, vagy éppen a kerekesszékes akadálypályán.

A nem para a PARA! egész napos jó hangulatáról Till Attila műsorvezető gondoskodik.

Az Alapítvány sok szeretettel vár mindenkit! Mindegy, hogy barátokkal vagy családdal, egyénileg vagy csapatban érkezel, a lényeg, hogy legyél ott Te is május 17-én 07:00-19:00 óra között a Műegyetem rakparton, és csatlakozz a rekordkísérlethez!

A részletes programért kattints ide!

A KézenFogva Alapítvány már 21 éve dolgozik azért, hogy a fogyatékos emberek méltósággal élhessék a mindennapjaikat. Tevékenységük a családsegítéstől a jogsegély szolgálaton és az információs központ működtetésén át a munkába állítási programokig sok területre kiterjed.

Ha még nem rendelkeztél adód 1%-ról, jusson eszedbe a KézenFogva Alapítvány!

Adószámuk: 18050495-2-43

Ezt a cikket nem a Dívány szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek