A család új autója

Sportos megjelenés, hatalmas utastér, magas minőség és gazdag felszereltség. Az új Carens az alsó-középkategória egyterűinek élére tör.

Az egész autós világban példátlan, hogy a Kia az utóbbi öt évben duplájára emelte értékesítését a világban, Európában pedig a piac 7 %-os csökkenése ellenére növelte eladásait. Az eladásemelkedésben minden kategóriának fontos szerepe lehet, de a családi- és cégautóként is használható egyterűek különösen jó lehetőséget kínálnak.

A Carens a korábbi, enyhén domborított formáról feszesebbre, sportosabbra váltott anélkül, hogy az a belső tér rovására ment volna. A csomagtér hét ülés használatával is 103 literes, míg öt ülés lehajtásával a tér elérheti az 1640 litert is, és még az első utas ülése is ledönthető.

A Kia formai fejlődését magas kiviteli, gyártási és anyagminőség is követi, talán ez a legnagyobb fegyvere versenytársaival szemben. A minőség és a „spiritusz” ilyen jeleként értékelhető az ülőlap hosszának szellemes, elektromotoros változtathatósága is. Az önálló üléses berendezés általában feláras prémium érték, míg a Carens minden változatában tartozék. A szériafelszereltség már önmagában is gazdag, de a választható kormányfűtés vagy első szellőztetett ülések még a prémium kategóriában sem mindennaposak. Ezeket automatikus parkolássegítő, sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, kulcshasználat nélküli- zárak és indítás egészíti ki. A navigációt 7 colos monitor rajzolja fel, a hátrameneti kamera képét érintőképernyő mutatja.

A kényelemhez finom rugózás párosul, mely még az élesebb kanyarokban is szinte dőlés nélkül, stabilan tartja az autót. A kormány különlegessége a háromféle módon (sport, komfort, normál) szabályozható kormányerő. A két erős benzinmotor és a kétféle teljesítményű dízelmotor közül könnyű megtalálni a legmegfelelőbbet.

A Carenshez is jár a piacon még mindig egyedülálló 7 éves garancia, mely minimalizálja a használat során várható költségeket.

További információ!

Oszd meg másokkal is!
Címkék
Érdekességek