Áttörés az ajakherpesz kezelésében

Mint köztudott, az ajakherpesz mindig a legrosszabb időben jön elő és nincs előle menekvés, ha ki akar törni. Most egy teljesen új és hatékony segítséget kínálunk Önnek.

A Herpifix® egy orvostechnikai eszköz, mely meggátolja az ajakherpesz kialakulását.

A legtöbb ajakherpeszben megbetegedő személy már néhány nappal a betegség tényleges kifejlődése előtt feszültséget érez az ajak egy bizonyos területén, amelyen később kis hólyag jelenik meg.  Ekkor célszerű alkalmazni a Herpifix® készüléket.

A Herpifix® hatásmechanizmusa egy teljesen új terápiás megközelítésen alapul. Az ajakbőr és a bőr alatti kötőszövet pH-értékét egy alacsony és teljesen ártalmatlan áramerősségű elektromos mező segítségével rövid időre a normál 5.5-ös értékről 2 alá csökkentjük. Ez a pH-értékcsökkenés vírusgátló hatással rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a Herpifix® helyes alkalmazása esetén megáll a vírus terjedése, és az ajakherpesz nem vagy csak csekély mértékben alakul ki. A hólyagképződés és az ezzel együtt járó pörkösödés teljesen vagy legalább részben elmarad. A pH-érték csökkenése teljesen veszélytelen, azaz a bőr normál állapota károsodása nélkül helyreáll.

Előnyök

Mentes a vegyi anyagoktól, nincsenek mellékhatások.Az alkalmazás jól tolerálható és gyengéd a bőrhöz.Gyermekek és terhes nők is használhatják.

A Herpifix® kezelés csak abból áll, hogy a készüléket  30 másodpercen át a bőrhöz érintjük. Ez azt jelenti, hogy :

1.       A kezelés láthatatlan.

2.       Mindig Önnél lehet a Herpifix®, mert elfér egy zsebben

A Herpifix® lényege: megelőzés kezelés helyett. A Herpifixet azonnal alkalmazni lehet már az ajakherpesz első jeleire.  Amikor először lehet érezni az ajkon az égető vagy bizsergő érzést, még meg lehet előzni a herpesz kitörését, mert a Herpifix® megakadályozza az ajkakon a hólyagok kialakulását.

Tudjon meg többet a Herpifix® hatékonyságáról: www.herpifix.hu

A Herpifix® készülék a herpes labialis (ajakherpesz) tüneti kezelésére tervezett megbízható, ellenőrzött orvostechnikai eszköz.

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek