Csússz át a negyedik dimenzióba!

Telekomos élményvadászat és 4G csúszda Zamárdiban. A Heineken Balaton Soundra érkezők a Telekom hatalmas 4G csúszdáján is bejuthatnak a fesztiválra, ahol kipróbálhatják a 4G/LTE hálózat előnyeit is.

A Telekom ügyfelei már több Balaton környéki település, Siófok, Hévíz és Keszthely mellett már Zamárdiban is megtapasztalhatják a valódi mobil szélessáv előnyeit. Az új generációs mobilinternet szolgáltatásnak* köszönhetően már a Heineken Balaton Sound Fesztivál látogatóinak sem kell lemondaniuk az eddig csak Budapesten megtapasztalt 4G/LTE előnyökről, azaz akár a Balaton parton ülve is úgy használhatják laptopjukat vagy tabletjüket, mintha az otthoni gépük előtt ülnének.

A Telekom Terasz az idén is külföldi és magyar nagyágyúkat vonultat fel. Élő produkcióval érkezik Berlinből Fritz Kalkbrenner, az európai techno kultúra legfelkapottabb DJ-producerének öccse, itt lesz látható a formabontó techno anyagairól ismert Guy Gerber, és egy igazi kozmopolita elektronikus zenei produkció, a Tale Of Us. Ide várják Maceo Plex Spanyolországban élő amerikai elektronikus zenész-producert is, aki mostanában a deep house-ra jellemző stíluselemekkel kísérletezik. Itt lesz látható az izlandi Gus Gus igényes és csábító atmoszférájú elektronikus tánczenéjével, Nina Kraviz, Moszkva egyik legnépszerűbb szórakozóhelye, a Propaganda rezidense, továbbá Tensnake, hamburgi DJ-producer, a diszkó zene feltámadásának egyik hírnöke. A magyar zenei élvonalat a Telekom Teraszon a Compact Disco és a Carbonsfools képviseli.

A Telekom interaktív, közösségi játékának köszönhetően már a koncertek közti szünetek sem telnek majd kényszerű várakozással. Aki a magasba emeli a mobilját, a tömeggel együtt irányíthatja a kivetítőn megjelenő játékot. A kifáradt fesztiválozókat várja a kényelmes Telekom Terasz, ahol napközben lounge hangulatban, estétől hajnalig élénkebb ütemekkel zajlik az élet. Itt ingyen lehet internetezni, és a lemerült mobiltelefonokat is fel lehet tölteni. Aki kedveli a klasszikus dallamokat, részt vehet a Művészetek Palotájával együttműködésben felhangzó Hangulatkoncerten.

Izgalmas páros fesztiválélményekben lehet része azoknak, akik júniusban bármilyen Samsung terméket vásároltak hűségidővel a Telekom üzlethálózatában vagy webes felületén. Ők X vagy Y karszalaguk birtokában, SMS-ben történő regisztráció után különleges élményeket oszthatnak meg ellenkező betűjelű partnerükkel, például egy napfürdőt a Telekom napozón vagy egy közös reggelit. A Telekom Fesztivátor alkalmazásával könnyen el lehet igazodni a különböző Telekomos fesztiválhelyszíneken, és az ott készített fényképekből néhány kattintással elkészíthetjük saját zenés fesztiválfilmünket. A Fesztivátor a Google Play felületén tölthető le Android operációs rendszerű okostelefonokra.

További, állandóan frissülő információk a T-Mobile Facebook oldalán és a www.sosem-eleg.hu címen olvashatók!

*A szolgáltatás a lefedett területen Net&Roll 4G mobilinternet csomaggal, valamint LTE-képes eszközzel, például a T-Mobile 4G-s USB modemével vagy a Samsung Galaxy Tab 8.9 LTE táblagéppel vehető igénybe.

Oszd meg másokkal is!
Mustra