Fűzd szorosabbra a barátságot!

Kedvezménnyel hívnád a barátaidat? Feltöltőkártyás mobilod van, és szeretnél egységes percdíjjal telefonálni, hálózattól függetlenül? A T-Mobile Domino 5 díjcsomagját neked találták ki!

Ha a Domino 5-öt választod, ugyanolyan percdíjjal hívhatsz bármely belföldi hálózatot a nap bármely szakában, nem kell aggódnod amiatt, hogy túl sokat beszélsz csúcsidőben, és emiatt nem jössz ki a havi keretedből. Akkor hívhatod a barátaidat és a rokonaidat, amikor jólesik, ráadásul közülük ötöt kedvezményes percdíjjal, függetlenül attól, hogy mobil vagy vezetékes számról van-e szó, illetve hogy melyik szolgáltatónál vannak. (A kedvezményes körbe öt, bármely mobil- vagy vezetékes hálózatba tartozó, belföldi alapdíjas szám vonható be.)

Mostantól még könnyebb lesz kapcsolatot tartanod, hiszen mindössze 29 Ft-os percdíjjal beszélhetsz velük, és a nekik küldött SMS is ugyanennyibe kerül. Az egyszerű díjstruktúrának köszönhetően könnyen kontrollálhatod a kiadásaidat.
Sőt, a 3000 Ft feletti feltöltésekhez bónusz adatmennyiséget* kapsz, így az arra alkalmas telefonoddal fel tudsz kapcsolódni a közösségi oldalakra, és akár azonnal megoszthatod az élményeidet!

A díjcsomag mellé most kedvezményesen megveheted az akcióban részt vevő, menő okostelefonok bármelyikét, a készlet erejéig. Így aztán igazán kihasználhatod a lehetőségeidet, online lehetsz, és jó minőségben oszthatod meg az útközben készített fotókat és videókat!
Az akció további részletei és feltételei a T-Mobile weboldalán olvashatók.

*A bónusz adatmennyiség igénybevételéhez előzetesen regisztrálni kell az 1777-es számon. A bónusz adat akció 2012. augusztus 31-ig érvényes, a bónusz adatmennyiség a feltöltéstől számított 30 napig használható fel. Az április 1. előtt regisztrálók esetében a regisztráció 31 napig érvényes, ezt követően az adatbónuszhoz ismét regisztrálni szükséges.

További információ

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek