Szenvedélyek viharában: a Vénusz új szerelmet hozhat

Szerelmi drámák, új kapcsolatok és szenvedélyes éjszakák is várhatnak ránk az elkövetkezendő napokban. Lehet, hogy egy nehezen induló ügy új erőre kap, de az is megtörténhet, hogy szerelmi háromszögbe csöppenünk. A különleges bolygóállásoknak köszönhetően mozgalmas időszak következik.

A szerelem bolygója a kapcsolatok jegyébe lép

Augusztus 7-én megérkezik a Vénusz saját jegyébe, a Mérlegbe, csatlakozva a Szaturnuszhoz és Marshoz. Ez a változás felerősíti érzelmeinket, szentimentálisabb hangulatba kerülhetünk, elveszhetünk a romantikában, miközben a hullócsillagokat lessük és kívánságainkat fogalmazzuk.

Akit a csillagok üzeneténél jobban érdekel látványuk, gyakran nézegessen felfelé, ugyanis a tiszta augusztusi égbolton szabad szemmel is megfigyelhetők ezek a bolygók.

Múltbeli és jövőbeli kapcsolatok is előtérbe kerülnek

A Vénusz és a Mars körülbelül egy hónapig tartózkodik a Mérleg jegyében, (a Mars kicsit tovább szeptember 15-ig) és mozgalmassá teszik szerelmi életünket. A múlt, a jelen és a jövő iránti vágyunk egyszerre, szinte egybemosódva van most jelen az életünkben: múltbeli kapcsolatok bukkanhatnak elő ismét a semmiből, vagy érzelmileg kezd el foglalkoztatni minket egy korábbi viszony. A jelenünk, ha nem figyelünk, pillanatok alatt múlttá válhat, és a jövőnk egyszerre válhat reményteljesebbé és persze ijesztővé is, ha elvesztjük hitünket. A nem ritka együttállások kiélezett helyzeteket teremtenek, és bizony tiszta vizet kell önteni főként a Mérleg, Kos, Bak és Rák jegyűek poharába.

Tabuk nélkül

Az augusztusi együttállások tabukat döntögethetnek kapcsolatainkban, több lesz a féltékenység, a szenvedély, szexuális vágyunk felerősödik (Vénusz-Mars együttállás néhány napig) és az is előfordulhat, hogy szerelmi háromszögbe csöppenünk, vagy végre kicsöppenünk belőle. Bármi megtörténhet, de a kezdeti nehézségek ellenére új szerelem érkezésének kedveznek a csillagok. Az internetes társkeresés most augusztusban élheti aranykorát.

Pénzügyi változások is várhatók

Az elkövetkező néhány nap nem csak a kapcsolatainkra hathat, hanem anyagi szükségleteinkre is, mivel a Vénusz a szerelem és párkapcsolatok mellett pénzügyeinket is szimbolizálja. Akinek az elmúlt hetekben, hónapokban anyagi problémái voltak, új forrásra, megoldásra bukkanhat.

A közlekedésben is nagyobb nyomás nehezedik most ránk, ezért ha nem akarunk súlyos bírságokat fizetni illetve kellemetlen percektől akarjuk magunkat megkímélni, most legyünk körültekintőbbek

A ködös ügyek megoldásra várnak

A Mérleg jegy nem a gyors döntés képességéről híres. Ezt felerősíti a Vénusz belépése, hiszen így 3 bolygó, augusztus 13-15-e között pedig már 4 égitest tartózkodik e jegyben. Minden bizonnyal jogosan fogjuk érezni, hogy meddő, zavaros helyzetünk, tisztázatlan ügyeink, megoldásért, döntésekért kiabálnak.

Augusztus 14-én az Uránusz visszalép a Halak jegyébe, ez kicsit visszavehet forradalmi hangulatunkból, de csak kicsit, mert a Jupiter halad vele, és gondoskodik arról, hogy a problémáinkat ne halogassuk; nagyítót tart elénk, sőt akár álmatlan éjszakákat is okozhat. A kulcsszó most: merjünk dönteni, merjünk cselekedni, merjünk konfrontálódni. Ebben segíthet az augusztus 10-i Újhold az Oroszlán jegyében. Ez új ciklust, életkört, valaminek az újrakezdését jelenti, emellett hatására úgy érezzük, ideje kifejezésmódunkat is megújítani.

Természetesen minden előrejelzést saját születési horoszkópunkkal összhangban kell értelmezni, így ezt is; mindenkire egyformán érvényes konstellációk továbbra sem lesznek, de azért vegyük észre a jeleket.

Oszd meg másokkal is!
Mustra