Lendületbe hoz a reggeli! (x)

Angolos eleganciát kölcsönöz a hétköznapoknak, ha kapkodás helyett nyugodt körülmények között elfogyasztott tápláló reggelivel kezded a napodat.

Jól indul a napod

Nem csak az eleganciát, vagy a pontosságot érdemes ellesnünk az angoloktól, hanem a reggeli iránti elkötelezettségüket is. Táplálkozásszakértők szerint egy átlagos, főként ülő munkát végző nőnek napi 2000 kcal energiára van szüksége. A reggeli órákban elfogyasztott ízletes és kiegyensúlyozott reggeli a záloga annak, hogy megfelelően teljesíthesd délelőtti tennivalóidat.

Energia egész napra

A hatékony délelőttökhöz szervezetednek szüksége van a megfelelő mennyiségű energiára. Az emberi szervezet számára főként a szénhidrátok biztosítják ezt az energiaforrást. A JóReggelt! Mini válogatott gabonákból készült ropogós és finom minikeksz. A kíméletes sütési eljárásnak köszönhetően – egy kiegyensúlyozott reggeli részeként – 4 órán át folyamatosan és fokozatosan felszabaduló és felszívódó szénhidrátokkal látja el a szervezeted.

A JóReggelt! Mini 50g - egy kiegyensúlyozott reggeli részeként – energiával lát el egész délelőtt.
Kifogások helyett készítsd el ízlésed szerint és élvezd a fantasztikus ízeket!  A hozzávalókról is gondoskodunk, csak jelezd, hova küldhetjük a Jó Reggelt Mini mézes-mogyorós ízű teljes kiőrlésű gabonák felhasználásval készült falatkákat!

Javaslat egy finom és kiegyensúlyozott reggelihez, hogy jól induljon a nap:
1 adag Jó Reggelt Mini (50g)
1 pohár tej
1 alma
1 csésze tea


A bevásárláskor gondolj a reggelidre is! A gabonapelyhek polcain találod a Jó Reggelt! Minit. Pár perc alatt elkészítheted a finom és tápláló reggelidet otthon, vagy a munkahelyeden. Egy müzlis tálba önts a Miniből, keverj hozzá tejet, és fogyaszd el mellé a friss gyümölcsöket és folyadékot.

Itt kérheted a minta csomagodat!

A Jó Reggelt Minit megtalálod az üzletekben a gabonapelyhek polcain még kakaós változatban is. A készlet erejéig kóstold meg kedvenc budapesti reggeliző-kávézóinkban, kérd a minta csomagot!

Dzsem - Budapest, V. Vigyázó Ferenc utca 7.
Café Five - Budapest , IV. Árpád út 53. és XIII. Váci út 141.
Bisztra bisztró - Budapest, II: Frankel Leó utca 21-23.
Teide kávézó - Budapest, Bokor utca 15-19.
Farger - Budapest, V. Zoltán utca 18. (a Szabadság térnél)
Chefparade - Budapest, III. Bécsi út 27.


Oszd meg másokkal is!
Érdekességek