Dining Guide Blogkóstoló - Gasztroblog fesztivál

Érdekes állatfaj a gasztroblogger: főz, fényképez, ír. Sokan vannak és egyre többen. Néhányuk főztjét most bárki megkóstolhatja.

Ők megfőzik, lefotózzák, megírják. Az olvasók pedig végre lehetőséget kapnak arra, hogy ne csak a monitoron keresztül képzeljék el az ízeket, hanem a valóságban is megkóstolják a gasztrobloggerek főztjét. Aztán pedig bulizzanak együtt egy jót.

A Tokaj-hegyaljai Erdőbénye fesztiválon tavaly a legismertebb bloggerek közül néhányan már bemutatták a közönségnek a főzőtudományukat. Ezúttal a Dining Guide szervezésében, az ötletgazda Fűszeres Eszter meghívására hét gasztroblogger receptjei elevenednek meg a Tabáni Terasz vendéglő hangulatos udvarán berendezett látványkonyhákban szeptember 11-én 12-24 óra között.A helyben készülő ételek mellett a bloggerek kézműves termékei is megkóstolhatók és megvásárolhatók lesznek a találkozón.

Ízelítő a menüből:

Csípős-édes sült cékla, burrata (Chili&Vanília)
Őszinte dim sum (Horasz)
Saját töltésű chorizo (Malackaraj)
Szíriai sólet (Fűszeres Eszter)
Marhapofa paradicsomos raguval (Lorien)
Házi kenyerek, különleges péksütemények (Limara)
Pisztáciás süti konyakos fügebefőttel (Lila Füge)

és még sok meglepetés!

Részvétel:

Az étterem befogadóképessége és a logisztikai lehetőségekre való tekintettel jelentkezéseket sajnos csak korlátozott számban tudnak fogadni, és a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.  

A belépődíj 2000 forint, mely egy 500 forint értékű kóstolójegyet is magában foglal. További kóstolójegyeket a helyszínen lehet majd vásárolni.

http://www.diningguide.hu/blogkostolo


 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek