18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Szex a kánikula idején: pózok és elviselhetőségi tippek

Egyre több beoltott ember, lazuló járványügyi szabályok, rövidülő szoknyák, mélyülő kivágások, újraépülő felsőtestek és meleg, meleg, meleg! Minden adja magát ahhoz, hogy az ember kalandba keveredjen, vagy otthon hódoljon az ágybéli élvezeteknek. Legalábbis addig, amíg nem megy 30 fok fölé a hőmérséklet. Hát kinek van kedve kánikulában a másikhoz tapadni? Hiszen annyira meleg van, hogy a ruhát is alig tudja magáról lecibálni az ember.

Valamit tenni kell, mert azt ugye, csak nem lehet, hogy egy-egy hőhullámban teljesen elmaradjon a szex. Mit lehet tenni, hogy a hálószobában is elviselhetőbbé váljon a forróság, és mivel lehet felpörgetni a melegtől lelassult partnert? Mutatjuk, mit javasol dr. Nikki Coleman szexterapeuta!

1. Játék a tűzzel. Vagyis inkább a hideggel

Ha odakinn könyörtelenül tombol a forróság, használjátok ki bent is: itt az ideje, hogy az érzéki együttlétet a hideg és meleg érzetek váltogatásával dobjátok fel. Amikor partnered felhevült testéhez valami jéghideggel érsz (például jégkockával, amit a kezeddel vagy épp a száddal mozgatsz rajta), a kontraszt miatt minden figyelme az adott testrészre irányul majd, és ez erősen fokozza az élvezetet mindkettőtök számára. Jéghideg, majd forró csók vagy tenyér és újra a hideg: a végtelenségig variálható a sorminta. Jégkocka helyett vagy mellett bevethető valamilyen segédeszköz is, amit szintén érdemes hűvösen tartani – erre a célra a fémből vagy üvegből készült kütyük a legalkalmasabbak. 

2. Ha már lúd, legyen kövér

Van a forróságnak az a szintje, amikor teljesen mindegy, mit csináltok, így is, úgy is csatakosak lesztek, hiszen valószínűleg már eleve úgy estek egymásnak. Ha ilyen extrém meleg van, és minden, hűsítésre tett kísérlet kudarcba fullad, érdemes lehet tizenkilencre lapot húzni és egy kifejezetten nedves, sőt lucskos szeánszot tartani. Ha már felváltva tapad és csúszik egymáson a bőrötök, adjátok meg a módját, javasolják hozzáértők. Ennek jó módja lehet, ha az oldalatokon fekve gabalyodtok össze lábbal, és bátran egymásnak dörzsölődtök. Ha igazán bevállalósak vagytok, még némi melegítő hatású síkosítót is használtok. Ha ez is azon az elven működik, mint a berberek forró teája, minden bizonnyal le fogtok hűlni. 

3. Éljen a nudizás!

Már ha olyan szerencsések vagytok, hogy van a kíváncsi szemek elől elzárt teraszotok, tetőtök vagy olyan kertrészetek, ahová nem látnak be. Ha ugyanis így van, nincs más hátra, mint kifelé: itt az ideje egy teljesen vagy legalább félig szabadtéri együttlétnek. Az esti órákra még a legforróbb napokon is lényegesen kellemesebb a hőmérséklet, kinn jár a levegő – ez már önmagában elég ahhoz, hogy kintre csábítson. Az pedig, hogy a szabadtéri szex még biztonságos helyen is kicsit olyan, mintha megláthatnának, nagyon izgalmassá teszi az egészet.

Ha kinti pucérkodásra nincs is lehetőségetek, csapjátok csak le a lámpát és essetek egymásnak tágra nyitott ablakok előtt. Ha ránk hallgattok, mindezt valamilyen minimális kontaktust igénylő pózban, mondjuk négykézláb teszitek. Így tuti nem lesz annyira melegetek. 

4. Éljen a zuhanycső!

A hűsítés egyik legjobb módja a hűvös víz magatokra locsolása, de a fejnek nem mindig esik jól a hűvös, és nem is biztos, hogy be szeretnétek vizezni a hajatokat. Ha nem, érdemes a víz áldásos hatását a legforróbb ponton, a lábatok közt kiélvezni. Irány a kád vagy a zuhanytálca, ahol egymás ölében, vagy vagy épp egymásnak dőlve kényelmesen használható és irányítható a zuhanyból érkező kellemesen hűs víz. Ugye, milyen klassz, hogy a hőfok és az intenzitás is állítható? Szex után pedig még maradhattok is egy kicsit, hogy valóban lehűlhessetek. 

A víz hűsít.
A víz hűsít.vuk8691 / Getty Images Hungary

5. Ventiáljatok!

Fogadjunk, hogy az egy héttel ezelőtti nagy hőhullámban ti is elszaladtatok a legközelebbi hiperbe vagy barkácsáruházba ventilátort venni! És milyen jól tettétek! Ezek a forgótárcsák ugyanis nemcsak nap közben teszik elviselhetővé a klímát, az esti szexhez is szuper pluszt tudnak adni. Ha lehet, állítsátok be úgy a légkeverőt, hogy felülről érkezzen hozzátok a szél, miközben épp lovaglópózban csináljátok. Ez a póz is viszonylag kevés közvetlen bőrkontaktussal jár, és az a kicsi is még kevesebbnek tűnik, ha végig egyenletesen ömlik rátok a hűs levegő. 

6. Lábemelés

Ugye, te is napok óta azon fondorkodsz, hogy olyan pózt találj ki, amiben nemcsak élvezet az együttlét, de elkerülhető, hogy két 36 fokos lázban lévő test negyven fokban feszüljön egymásnak. Megértjük, hogy még a legközelibb kapcsolatban sem mindig vágyik eggyéizzadásra az ember. A testkontakt minimalizálásának egyik legjobb módja, ha egyiktek a hátán lábait felhúzva fekszik, a másik fél pedig a lábai közé térdelve hatol be. Csak ott érintkeztek, ahol ez feltétlenül szükséges, de ott aztán nagyon. 

7. Lebegés

Ez a póz akkor igazán klassz, ha van medencétek, vagy ha épp úgy esik, hogy teljesen egyedül maradtok a tó partján. Víz kell hozzá ugyanis, meg valami lebegő eszköz, amin kényelmesen hasra fekve és lábát enyhén széttárva lebeghet a pár fogadó tagja, másikuk pedig a vízben állva hátulról közelítve hatol be. Semmi egymáshoz izzadás, csak lágy ringatózás, előre-hátra úszás, hűvös víz és klassz panoráma mindkét félnek. 

8. Oldalazás

Ebben a pózban a kényelemé a főszerep: semmit se túlságosan, ez lehetne a mottó. Mintha épp egy fárasztó, kánikulai munkanap végére találták volna ki. A pár egyik tagja az oldalán fekszik, partnere viszont rá merőlegesen, szemből közelít. A fekvő partner alsó lába hosszan átnyújtva van a másik partner feneke alatt, ő keleti kényelemben fekszik, míg partnere kényelmesen tudja igazgatni, forgatni a csípőjét. Semmi strapa, semmi küzdelem, csak kényelem. 

9. Istennőzés

Persze nem lehet mindig nagyon kényelmesen. Vannak pózok, ahol a kényelmet fel kell áldozni a hűsölés és a szabályozható mélységű behatolás oltárán. A pár egyik tagja kényelmesen ül, partnere pedig vele szemben helyezkedik el az ölében. Az ülő partnerre ebben a pózban nem sok strapa hárul, a vele szemben ülő nő viszont lábát nyújtva, magasan felhúzva tartja maga előtt, ami kicsit strapás lehet, viszont nagyon izgalmas érzés, és segít minimalizálni a bőrkontaktot. Ha nagyon elfáradna, nyugodtan tarthatja partnere vállán is a lábát. 

10. Hanyag lovaglás

A lovaglópóz sem kell, hogy a halál elleni tusakodásról szóljon. A férfi partner háton fekszik így is, úgy is, de a nő számára is van kényelmesebb opció a guggolva lovaglásnál. Nagyon kényelmes és kánikulában is elviselhető, ha a nő hátradől, és a munka mozgás részét nem egyedül, hanem férfi partnerével párban csinálja.

11. Hajlongás

Az álló pózok nem arról híresek, hogy különösebben kényelmesek lennének. De nem kell feltétlenül úgy lennie, hogy a férfi tartja végig a nő súlyát. Meg lehet oldani azt is – és megint csak nem jár nagy ragadással –, hogy a férfi és a nő egymás előtt áll és a nő lehajol, partnere meg egyszerűen mögé somfordál. Valamennyi hajlékonyság azért kell hozzá, de nem vészes, és így egyikőtöknek sem kell a másik fél súlyának egészét vagy egy részét cipelnie. 

12. Ágy széle

Hasonlít a fentebb már bemutatott vízben lebegős dologhoz, de ahhoz képest hatalmas előnye, hogy egy panelban is kivitelezhető. A nő a hasán fekszik úgy, hogy egészen a csípője vonaláig támasztja az ágy, de onnan inkább lebeg, és férfi partnere úgy közelít hozzá. Legalább egyikőtök az ágyra izzad. 

Megjelent az új Dívány-könyv!

A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek