Keserű sajtok, gumiszerű tészták: nélkülözhetetlen terméktesztjeink 2020-ból

A Dívány csapata vállalta, hogy kerül, amibe kerül, leteszteli a különböző ételeket és italokat, hogy neked már ne kelljen. Egészen bizarr élmények és kellemes meglepetések kísérték őket 2020-ban, mutatjuk, melyikeket találtátok a leghasznosabbnak!

Kifejezetten érdekelt mindenkit, mi folyik pontosan a csapból. Oké, hogy csapvíz, de tényleg agyonklórozzák? Valóban ihatatlan a fővárosban? A teszt eredményéből kiderült, hogy a klór kiválóan elpusztítja a baktériumokat, cserébe pedig önmagában nem jár semmiféle egészségügyi kockázattal. Persze megváltozik tőle a víz íze, de ezen a csapra szerelt vízszűrővel könnyen változtathatsz. A víz kifolyatása pedig nemcsak a klórtól, de az ólomtól is megkímélhet, úgyhogy nyugodtan ihatod.

Persze a víznél sokkal izgalmasabb termékek is terítékre kerültek. A jégkrémtesztet mindenki élvezte, hiszen valóban vaníliás-csokis ízvilágot tükröztek az olcsó, saját márkás termékek is. A cikkből az is kiderült, mégis hogy készülnek a pálcikás jégkrémek, és hogy nem kell feltétlenül mélyen a zsebedbe nyúlnod, ha valóban finomat szeretnél közülük hazavinni. 

A halrudacskák már sokkal megosztóbbnak bizonyultak. Nagyon nagy különbségeket figyeltünk meg a termékek között, a legfontosabb például az, hogy a panír alatt halhús vagy csak pépesített-ízesített massza lapul. Az egyik legmegúszósabb halas fogás lehet egy jól kiválasztott termék, a tesztünk alapján a Frosta arany halrudait érdemes választanod. Ezzel garantáltan elégedett lesz minden gyerek és felnőtt, te pedig rengeteg időt spórolsz, főleg akkor, ha sütőben sütöd meg. 

A rántott sajtnál azonban nagy meglepetésként kiderült, hogy nem a márkás és drága termék vezeti a mezőnyt, sőt. Érdemes mindig tartani otthon egy adagot a mélyhűtőben, mert a halhoz hasonlóan gyorsan elkészíthető, tartalmas ebédet varázsolhatsz az asztalra akkor is, ha a karácsonyi rush után nincs kedved vagy időd újabb nagy volumenű főzőcskézésbe kezdeni. Ha magas sajttartalmú, kevés vizet és panírt tartalmazó sajtot választanál, a SPAR S-Budget termékét ajánljuk, ami a spórolás jegyében született, mégis az egyik legfogyaszthatóbb versenyzővé nőtte ki magát. Hogy a többiről milyen bizarr élményeink voltak? Cikkünkből kiderül. 

Megjelent az új Dívány-könyv!

A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra