Vegyél kortárs művészetet, és adj vele meleg ételt a rászorulóknak!

Idén negyedik alkalommal rendezik meg a Művészek a Heti Betevőért elnevezésű jótékonysági árverést. Az aukcióra bocsátott képekre (több mint 80 művész alkotásaira) november 30-ig lehet licitálni, az alkotók a vételár teljes egészét a Heti Betevő rászoruló vendégei számára ajánlották fel.

A Heti Betevő Egyesület hatodik éve szervez jótékonysági ételosztásokat Budapest több pontján, az év 52 vasárnapján. Rászoruló vendégeik (otthontalanok, nagycsaládosok, mélyszegénységben élők) minden vasárnap kiváló minőségű meleg ételt, friss gyümölcsöt, pékárut és önkéntesek által sütött házi süteményeket kapnak.

Az egyesület tevékenységét állami támogatás nélkül végzi, költségeit civil összefogásból, adományokból, és a mostanihoz hasonló akciókból fedezi. A licitre bocsátott kortárs művészeti alkotások megvásárlásával te is hozzájárulhatsz, hogy a következő évben is jusson – legalább vasárnap – házias és meleg étel azoknak, akiket nem vár máshol terített asztal. 

A licitre bocsátott képeket november 29-ig élőben is megnézheted a Godot Kortárs Művészeti Intézetben, licitálni pedig ezen a linken tudsz. 

Oszd meg másokkal is!
Mustra