Tényleg az izmos férfiakra buknak a nők?

Ön melyik típust preferálja?

A Daily Mail az igazság kiderítése érdekében egy furcsa kísérletet végzett: 10 nőnek megmutattak három különböző testalkatú férfit. Hogy ellenőrizzék, melyikőjük mennyire vonzó a nők számára, tekintetkövető okosszemüveget adtak rájuk, így pontosan meg tudták számolni, melyik férfi hány elismerő pillantást kapott.

A három férfitípus a "kigyúrt", a "fiús" és a "hipster" voltak. Ami azt illeti, a várakozásokkal ellentétben nem az edzőteremben kigyúrt típust képviselő László, zsebelte be a legtöbb pillantást, sőt, meglehetősen alulmaradt a 29%-ával. A második helyen a tetoválásai miatt is különleges Daniel végzett, akire a nők a megfigyelésre szánt idő 31%-át szánták és a győztes Danny, a mindössze 22 éves, fiús testalkatú, magas srác lett a maga 40%-ával.  

És mi a helyzet fordított esetben? Egy korábbi, hasonló kísérlet alapján a férfiak a formás nőkre figyelnek fel inkább (36%), de szoros volt a mezőny, a sportos testalkaú versenyző csak egy százalék kapott kevesebb figyelmet a teltebb társánál, a vékony testalkatú lányra pedig 29% jutott. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek