Kütyü jelzi, ha ideje vécét keresni

Nem mindenki olyan szerencsés, hogy ő döntse el, mikor megy vécére, de az okostelefonok korában miért pont ők maradnának ki a hasznos appok és szerkezetek célcsoportjából? A D Free nevű szerkentyű azoknak készült, akik valamilyen egészségügyi okból nem érzékelik, mikor kellene üríteniük, vagy csak egyszerűen nehezen mozognak, és időbe telik mellékhelyiséget keresniük. 

A kis eszközt a hasfalhoz kell nyomni, így figyeli a bélmozgásokat, az okostelefon pedig kiírja, hogy várhatóan mikor lesz szüksége mosdóra. A szerkentyű "megtanulja" a bélrendszerünk viselkedését, és kalkulál az étkezési szokásainkkal is, hogy idővel minél nagyobb pontossággal jósolhasson. Mivel az a cél, hogy a kütyü tulajdonosa időben tudjon intézkedni, ezért a D Free 10 perccel korábban figyelmeztet, ha ideje mosdót keresni - írja a Daily Dot

A videón megnézheti, milyen sok élethelyzetben lehet hasznos a D Free – igaz, nem feltétlenül lenne őszinte a mosolyunk, ha a gyermekről készült mobilfotók mutogatása közben ugrana fel a nemkívánatos értesítés. A San Fransisco-i cég honlapján árat sajnos nem találtunk.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek