Ezek a legnagyobb fürdőszobai titkok egy párkapcsolatban

A nők a szépségért mindent megtesznek: kozmetikushoz, fodrászhoz járnak, sportolnak, sőt, olykor még egészen bizarr szépségápolási kütyüket is segítségül hívnak. Ezt persze a férfiak is jól tudják, van azonban, amit talán nem is sejtenek, és amit a legjobb kapcsolatban sem biztos, hogy szívesen végezne a csajuk a szemük láttára. A Daily Mail azért összeszedte, mit rejtegetnek leginkább a nők párjuk elől.

Egy friss közvéleménykutatás szerint a nőknek átlagosan 8 kínos szépségtitkuk van, amiket megpróbálnak minél jobban elrejteni az élettársuk, de még a férjük elől is. Ilyen, szigorúan titokban tartott információ például, ha a nő alakformáló fehérneműt hord, és azt a látványt sem szívesen osztják meg, ahogy lereszelik a sarkukon lévő bőrkeményedést. Persze vannak ennél durvábbak is: sokan például akkor ájulnának el, ha a pasijuk végignézné, ahogy kihuzigálják a renitens szőrszálakat az orrukból, vagy gyantázzák a bajszukat.

A kutatás szóvivője szerint a nők többsége azt vallja, sose szeretne úgy elkényelmesedni a párkapcsolatában, hogy a szépségápolás kevéssé szexi részét is nyitott ajtóknál műveljék, mert szeretnék megőrizni társukat abban a hitében, hogy ők alapból ápoltak és szépek. Persze egy idő után jobban beavatják őket a kis titkaikba is, de a megkérdezettek kétharmada úgy gondolja, jobb, ha a férfiak még hosszú együttélés után sem tudnak minden egyes momentumról, ami a fürdőszobában történik.

20 dolog, amiről jobb, hogy a pasik nem tudnak

 1. a lábujjakon lévő szőrszálak kicsipeszelése/leborotválása
 2. az arcon lévő szőr, vagy a szakáll eltávolítása
 3. oda nem illő szőrszálak eltávolítása a test bármely részén
 4. bajusz gyantázása/szőkítése
 5. bőrkeményedés eltávolítása a sarokról és talpról
 6. alakformáló fehérnemű viselése (és birtoklása)
 7. szemöldökszedés
 8. bikinivonal borotválása/gyantázása
 9. orrban lévő szőrszálak kicsipeszelése
 10. arcápolás (tisztítás, tonizálás, hidratálás)
 11. körömvágás a lábujjakon
 12. fogfehérítés
 13. öregedésgátló krémek használata
 14. fogkrém használata a pattanásokra
 15. arcpakolás használata
 16. alkar és a láb gyantázása, borotválása
 17. mellnövelő betét viselése
 18. arcradírozás
 19. szempilla/szemöldökfestés
 20. narancsbőr elleni krém
Mustra