Az erekciós zavarra életmódváltás javasolt

Egy kutatás szerint a szívbetegség és a merevedési zavar is gyógyítható életmódváltással.

A merevedési zavar kezelésére a gyógyszeripar milliárdos bizniszt alapított, pedig egy új tanulmány szerint a megelőzése egyszerűbb, mint gondolnánk. A szívbetegségek és a merevedési zavarok ugyanis ugyanúgy megelőzhetőek életmód váltással.  A két betegség közötti kapcsolat oly nagy, hogy egy Mayo Clinic-beli kutatás szerint a merevedési problémákat a szívbetegeknek javasolt életmódváltás segítségével kezelni is lehet. "Lenyűgöző, de a testben minden artéria összeköttetésben van - mondta Dr. Steven Kopeczky, a kutatás vezetője, a kardiológia professzora.

- A stroke kockázati tényezői megegyeznek a szívbetegségek kockázati tényezőivel, ezek pedig ugyanazok, mint amik a merevedési problémák kialakulását okozzák. Úgyhogy jó lenne, ha az emberek tudnák, hogy nemcsak a szívüket védik az egészséges, mozgásban gazdag életmóddal, de az erekciójukat is." A publikált kísérlet során 740 klinikai tesztben résztvevő adatait elemezték, és arra jutottak, hogy nemcsak a szívbetegség kezelése gyógyítja az erekciós problémákat, de az erekciós problémák javítására végzett sport és életmódváltás is csökkenti a szívbetegségek kialakulásának kockázatát.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.