Ada is segít pénzt gyűjteni a koraszülött mentőre

A VIVA tévés Ada ikerfiai is koraszülöttként érkeztek, így a műsorvezető nagyon boldog attól, hogy ebben az évben a VIVA Teleton segélyakcióban a koraszülött-mentésben úttörő szerepet vállaló Peter Cerny Alapítvány számára gyűjt a csatorna. A cél egy mentőautó megvásárlása.

Ada ikerfiai, Bence és Bálint is a kiírtnál jóval korábban születtek. Szerencséjük volt, hiszen ikerterhessége miatt Ada eleve olyan kórházban szült, ahol volt koraszülött osztály, így a fiúkat azonnal inkubátorba tudták tenni. Sok kórházban azonban nincsen ilyen felszerelés, éppen ezért van nagy szükség van a Peter Cerny Alapítvány koraszülött mentőautóira, akik azonnal, biztonságos körülmények között tudják szállítani a csecsemőket. Ada nagyon örül, hogy a VIVA Teleton idén a koraszülött-mentésben fontos szerepet betöltő alapítvány számára gyűjt, a cél pedig hatalmas: egy új mentőautó vásárlása, hogy még több baba kaphassa meg az esélyt az egészséges élethez.

„Nagyon sok alapítvány van, amelyeknek szükségük van a támogatásra, de úgy látom és tapasztalom, hogy manapság sajnos egyre több a koraszülés és egyre több beteg kisbaba jön világra, akiken a Peter Cerny Alapítványi Mentőszolgálat jól felszerelt autója segíthet. Sajnos ezekből a mentőkből jelenleg csupán három van, ezért kell nekik segítenünk. Most, az idei Teletonon lehetőségünk van arra, hogy az alapítványt még egy rohamkocsival gazdagítsuk, hogy még több koraszülöttön tudjanak segíteni.” – mondta lelkesen Ada, akit szintén egy Peter Cerny Alapítványi autó szállított át koraszülött gyermekeivel egyik kórházból a másikba.

A Teleton hétvége december 18-án és 19-én jelentkezik élőben a VIVA műsorán, és már él az adományvonal is: a 06 91 22 50 22- es számot bármelyik hálózatból el lehet érni, egy hívás díja bruttó 375 forint

Oszd meg másokkal is!
Mustra