
A C-vitamin nem csupán az immunrendszerünket erősíti, hanem számos betegségtől és kellemetlen tünettől megvéd.
Az italt vitamintartalma miatt ajánlják megfázás ellen, de semmi nem támasztja alá, hogy valóban hatásos lenne.
Ennek a zöldségnek a zöldje gyakran a szemétben végzi, ami nagy kár, mivel valóságos vitaminbombának számít.
A csipkebogyó hatvanszor több C-vitamint tartalmaz, mint a narancs, és mindemellett számos egészségmegőrző előnye van még.
Bizonyos szempontból a héja még egészségesebb is, mint maga a gyümölcs.
A téli hónapok vitaminéhségét hatásosan csillapíthatjuk ezzel az ablakban is termő zöldséggel.
Mindössze három összetevő alkotja azt az ikonikus magyar éltelt, mely koleszterinszegény alapanyagainak köszönhetően kiváló diétás élelmiszer is.
Azt szinte mindenki tudja, hogy a káposzta remek C-vitamin-forrás, de azt biztosan nem gondoltad, hogy ennyire egészséges!