Vezeték nélküli okoségők, ha unja a bogozgatást

Megértjük, ha a tűzveszély miatt idén inkább lehagyná a karácsonyi égősorokat a fáról, és akkor is, ha egyszerűen csak unja kibogozni a zsinórokat, ezért aztán inkább nem is bajlódik velük. Igen ám, de ezek miatt még nem kell lemondani a fényekről – a vezeték nélküli égőket önnek találták ki.

A Kickstarter közösségi finanszírozó oldalra feldobott találmány nagyjából úgy működik, mint egy sima karácsonyfadísz, úgy is néz ki, és a fán is oda rakja, ahova kedve tartja. Mindössze egy karikát kell a fa köré vagy alá helyezni, ez biztosítja az energiát, hogy az égők működjenek. A fényeket okostelefon vagy laptop, esetleg tablet segítségével lehet kapcsolgatni, sőt programozhatja is. A projekt oldalán még találhat néhány 60 dolláros, azaz 15 ezer forintos támogatói csomagot, amiért cserébe 12 darab karácsonyi dísznek álcázott led égőt kap, ezek az ígéretek szerint 20 évet bírnak.  

tk3s sn wireless xmas 6
Fotó: Powered By Aura/solent News Photo Agency / Northfoto
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.