Hermione környezetbarát ruhákat tervez

Emma Watson Hermione Grangerrel együtt nőtt fel, ma az egyik legelfoglaltabb és legsikeresebb húszéves. A Harry Potteren nevelkedett generáció ikonja vagány önmegvalósító, közben igazi romantikus szépség, de nem nosztalgikus, annál sokkal természetesebb. Ezt próbálták meg Milánó egyik nagyasszonyával, Alberta Ferrettivel közösen egy mini-kollekcióban megfogalmazni.

A sorozat vezérfonala a környezettudatos anyagválasztás, mind az öt darab organikus textilek felhasználásával készül. Novemberben hozták nyilvánosságra, hogy Emma Watson és Alberta Feretti közös projektet indít, a darabokat elnézve sikerült összecsiszolódniuk, egyetértésben dolgozták ki a kollekciót, a klasszikus Ferretti-vonalakat beoltották Emma Watson friss szemléletével - írja az Inhabitat.

A hetvenes évek hangulata

Bár még csak húszéves, Emma Watsonnak nem ez az első divattervezési megbízása, már három projekten van túl, amit a People Tree-vel közösen hozott tető alá. Nemrég a H&M is kiadott egy környezettudatos minikollekciót, de az öko-vonal Ferrettinek is nagyon fontos, részben ezért kereste meg az ifjú színésznőt.

A darabokat a hetvenes évek hangulata járja át, a múzsa pedig tagadhatatlanul Jane Birkin - jó választás. A kollekció minden darabja könnyed, viselhető és vélhetően a szélesebb közönség körében is sikeres lesz. Az egyik legizgalmasabb darab egy csipkebetétekkel megtoldott sort, ami természetesen organikus farmer-vászonból készült.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek