Megvan a tökéletes ajándék elvakult Walking Dead rajongóknak

Nem a megszokott versenyző a zombis merchandise tárgyak univerzumában, de ha Ön a zombis tévésorozat rajongója, vagy ajándékot keres WD-fan ismerősének, ezzel a The Walking Dead - The Pop-up Book című kiadvánnyal valószínűleg nem fog mellélőni. Ha kíváncsi, hogy David Hawcock és Becca Zerkin hogyan sűrítik egy 3D könyvbe a világsikerű sorozatot, kattintson!

Ez a nem kicsit beteg, de egyébként izgalmasan részletes kiadvány végigkalauzol minket a zombik világán, és egyúttal bemutatja a sorozat legjelentősebb helyszíneit, momentumait. A precízen megrajzolt és kigondolt oldalakon megelevenedik a kórház, ahol először magához tért Rick, de megtaláljuk benne Hershel farmját és a Terminust is. Ezen felül egészen gusztustalan részletek is látványosan életre kelnek, így például egészen közelről megvizsgálhatjuk egy zombi agyszerkezetét és más egyéb érdekességeket, de ebben a videóban jól megnézheti Ön is:

A tetszetős könyvnek az ára is elég figyelemreméltó, az amazon.com-on 77, 36 USA dollárért rendelhető, ez forintba átszámolva olyan majd húszezret jelent. A galéria alapján eldöntheti, Ön szerint megéri-e a könyv:

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.