18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Így fotózzon stílusosan péniszt!

Farkat fotózni valamiért trendi, nem véletlen, hogy egyre több fiatal férfi szokott feltölteni képet a péniszéről a társkeresőkre, hogy ajiba küldözgetik a fotókat a csajaiknak vagy hogy idén már meg lehetett rendezni az ország első online farokszépségversenyét. De mint mindent, a farokfotózást is lehet művészi szinten űzni, legalábbis Soraya Doolbaz iráni származású New Yorki-i fotós így gondolja. (A Doolbaz egyébként művésznév, a jelentése "játékok péniszekkel", és a fotósnő azért vette fel ehhez a projektjéhez, mert "hátha még csinálok mást is az életben a farokfotókon kívül".) 

A 35 éves nő éveken át dolgozott a reklámiparban, aztán feladva munkáját az elmúlt két és fél évét a farokfotózásnak szentelte. Hogy miért? Mert annyi nemi szervről kapott fotót szingli korában a különféle társkereső és ismerkedő oldalakon és appokon keresztül, hogy úgy érezte, ideje megmutatni a világnak, lehet ám ezt kreatívan is csinálni. Neve ellenére Doolbaz nem maga "játszik a farkakkal": munkájához párokat hív el fotózásra, a modellel szemben támasztott alapvető feltétel, hogy minden helyzetben képes legyen megőrizni állóképességét, míg kísérőik feladata az öltöztetés és az alany kellő formába hozása és tartása. A jelmezeket általában hírességek ihletik, így Doolbaz fotózta már Saddam Hussein, Fidel Castro, Adolf Hitler, de Kanye West vagy Nicki Minaj farokmását is. 

Íme néhány példa a művésznő oldaláról
Íme néhány példa a művésznő oldalárólSoraya Doolbaz / dicturegallery.com
18

Figyelem!

Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Bár Doolbaz művészete erősen megosztó, a 40 alattiak úgy látszik, vevőbbek a fotóira, ahogy vevő volt a New York-i 317 galéria is, ahol jövő héttől két héten át állítják ki a fotós műveit. “Szerintem a farkakról készült fotók viccesek, és én még viccesebbé akartam őket tenni” - mondta Doolbaz. “Amikor ráadsz egy sapkát és egy napszemüveget, már egyáltalán nem olyan gáz a dolog. A farokfotók minőségét szerettem volna javítani: ha már küldesz egyet a sajátodról, legalább olyat küldj, hogy nevethessek rajta. Tegyél egy kis erőfeszítést!”

Amennyiben önt is megihlette Doolbaz művészete, kérjük, szerkesztőségünkbe NE küldjön képeket. Köszönjük.

Oszd meg másokkal is!
Mustra