Erre a növényvásárra garantáltan elmenne!

Egy kreatív ötlettel még olyan mérsékelten izgalmas eseményekhez is kedvet lehet csiholni, mint amilyen egy növényvásár – és ezt mi sem bizonyítja jobban az alábbi videónál, amit az Idaho állambeli Boise egyik farmjának-kertészetének (Peaceful Belly Farm) munkatársai készítettek. A Huffigton Poston is publikált videó a Blackstreet No Diggityjének paródiája, az eredeti szöveg helyett írtak sajátot, ami egyrészt szórakoztató, másrészt infromatív. Kiderül belőle, hogy a csapat május 31-én Haileyben tartja a növényvásárt, ahová GMO-mentes (genetikailag nem módosított) palántákat visznek, egyebek mellett dinnyét, paradicsomot, uborkát is. Nézze meg a színes-parókás csapat produkcióját, garantáljuk, hogy jól fog szórakozni, majdnem annyira, mint ők, amikor elkészítették!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.