18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Óriás pénisszel köszöntötték a tavaszt Japánban

Olvasási idő kb. 3 perc

Míg itthon csendben telt a március 15-i hétvége, addig Japánban ezúttal is megrendezték az év egyik legbizarrabb ünnepét, az úgynevezett Honen Matsurit. A sintó szertartásból eredő termékenységi fesztivál középpontjában a férfi nemi szerv áll, az ünnepséget a bő termés reményében tartják az ország több pontján. A leglátogatottabbat és legnépszerűbbet Komakiban rendezik, ahol az egyik főlátványosság az a rózsaszínű, két és fél méter magas és majdnem 300 kilós cédrusfából faragott pénisz, amit több ezer érdeklődő szeme láttára cipelnek végig a városon.

A mikoshiba helyezett gigantikus nemi szervet tradicionálisan a Shinmei Sha szentélyből – körülbelül négy óra alatt – szállítják át a Tagata Jinja elnevezésű imaházba, az út során pedig a szerzetesek és a péniszt kísérő tömeg együtt imádkozik – írja a hintmag.com. A célegyenes előtt az általuk nagy becsben tartott tárgyat a mikoshival együtt megforgatják tengelye körül, majd az odacsődült tömeget rizsből készült édességgel, mochival dobálják meg. Fergetesen hangzik. 

A szokatlan tavaszköszöntő rendezvényen a szervezők természetesen gondoskodnak a jó hangulatról, szakéval itatják az odalátogató fiatalokat és időseket. A leleményes helyiek természetesen hamar meglátták a piaci lehetőséget is, így sosincs hiány fallosz formájú kacatokból,dísztárgyakból, szobrokból, gyertyákból, kulcstartóból, faragott zöldségekből sem: egy pénisz alakú nyalókért például 1000 yent, azaz úgy 2200 forintot kérnek a vásáron.

A fallosz ünneplése ezzel még nem ér véget Japánban, hasonló felvonulásokba lehet botlani szerte az országban, a másik hasonlóan nagyszabású rendezvényt, a Kanamara Matsurit ( az acél fallosz ünnepe) április első vasárnapján a Kanayama szentélyben tartják Kawasaki városában. Az Edo-korból származó városi legenda úgy tartja, hogy egy úgynevezett Vagina Gentata nevű éles fogú és feldühödött démon szerelmes lett egy lányba, aki nem viszonozta érzelmeit és egy másik párt választott magának.

A démon pedig bosszút állt, méghozzá úgy, hogy beköltözött a lány vaginájába, és a nászéjszakáján leharapta az újdonsült férj péniszét. A démon ezt a nő második férjével is megtette, ám a kétségbeesett asszony ezt mér nem hagyta szó nélkül. Egy helyi kováccsal fém péniszt csináltatott, amire a démon ráharapott, és fogai beletörtek a műfalloszba. Ezután abbahagyta a nő zaklatását. A fura, de szórakoztató ünnepségen egyébként mindig gyűjtenek adományokat, a befolyó összeget pedig elsősorban HIV-kutatásokra fordítják.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek