no

Hurrá, van erotikus augusztusi olvasnivaló!

Persze a cikkünket nem azzal kezdjük, hanem J.K. Rowling álnéven írt krimijével a The Cuckoo's Calling-gal. A Robert Galbraith írói álnéven született sztoriról kollégánk úgy vélekedett, hogy Agatha Christie is ilyesmit írna, ha ma élne, ez talán elég ok az elolvasására, persze csak ha beszél angolul, mert magyarul még nem jelent meg.

173806420
Jordan Mansfield

Ott van aztán Jennifer Probst Érdekházasság című könyve, ami így elsőre hollywoodi forgatókönyvet keres, a tartalomjegyzék szerint legalábbis borítékolható, hogy valakinek eszébe fog jutni a filmes feldolgozás. Röviden a nő csehül áll, a pasiknak meg kell a jegygyűrű az örökséghez (no, ez az ismerős sztori), pont ilyesmi cselekmény kell a forróság elviseléséhez városban vagy nyaraláson, de még egy városi nyaraláson is.

B1053521

Most szólunk, hogy S.C. Stephens Esztelen című regénye egy trilógia első részeként debütál a könyvespolcokon, és ajánlójában szerepel az "egy este azonban minden megváltozik, és többé már egyikük sem lesz ugyanaz az ember…" mondat is. Akit ez elrémít, az hagyja a fenébe, de mindezek ellenére csavarosnak tűnik a sztori, amiben még egy rocksztár is kapott helyet.

Ideális olvasmány az árnyékban, amiben keveredik valóság és fikció, a  Hemingway lánya Erika Robuck tollából. A regény hűen ábrázolja egy fiktív házvezetőnő történetét és a híres író valós környezetének életét a gazdasági világválság sújtotta Florida Keysen, és aki elolvassa még jobban imádni fogja Hemingway-t.

A Twin Peaks Mark Frost számára már meghozta a dicsőséget, most viszont új kalandsorozata jelent meg, A Paladin-prófécia címen, ami szintén elég kacifántos sztorit ad a közepes futó tinédzserről, aki váratlanul megtáltosodik. Ha bírja a misztikumot és a krimit, akkor ez az, ami önnek való.

B1064551

És végül rákontrázunk a sokak szerint méltán híres Szürke ötven árnyalatás hájpra, és odamondunk a szerzőnek Christina Lauren: Gyönyörű rohadék című írásával, amit szintén eladtak már Hollywoodnak, sőt novemberben már magyarul is jön ki a második része, a Gyönyörű idegen. A kritikusok szerint jobban lett megírva, mint a Szürke ötven... változatok, a fent már említett Esztelen című írás szerzője viszont úgy véli, a könyv "egyszerre szexi, szókimondó és érzelmes - a tökéletes keverék". Meglátjuk.

Azoknak pedig, akik sajnálják a fákat, vagy ha már mindenáron szagolgatniuk kell a könyveket, akkor ahhoz leemelnek egyet a polcról, szóval az inkább e-könyvet olvasó közönségünknek is ajánluk valamit a sajnos még mindig nem elég népszerű e-könyv ajánlatból.

Például Horváth Péter: A képíróját - ami bizonyos értelemben az író Bogárvérrel című regényének a folytatása - középkori regényként lehet online elérni. Azt ígéri, hogy a könyvben a lélek belső történései éppoly kalandosak, mint a mese részint valós történelmi tényeken alapuló fordulatai. Az alábbi e-könyvet pedig igen mókás címe miatt is ajánljuk, ami csoda, hogy kifért a borítóra, ez pedig Zalotay Melinda és Salamon Gábor írása, a Ha volna sonkánk, csinálhatnánk sonkás tojást, ha lenne itthon tojás. Ebben állítólag humoros és találó megjegyzéseket olvashatunk az élet nagy igazságairól, ráadásul nem egyszer hírességek szájából származóakat. Ideális ajándék tiniknek Murphy helyett.

Oszd meg másokkal is!
no

Ehhez a cikkhez ajánljuk

Érdekességek