Szívecskés CD nőnapra, az egyenlőség jegyében

A negyven éve az amerikai divatszakma elitjéhez tartozó Diane von Furstenberg harmadszorra tervezett szívecskés kollekciót a női egyenjogúság jegyében. Van kistáska, CD, telefontok a büszke nők kollekciójában, a tracklistre mindenképpen vessen egy pillantást!

Diane von Furstenberg a nemzetközi nőnapon, március 8-án indította útjára “Proud To Be Woman”, azaz körülbelül: "Büszke vagyok arra, hogy nő vagyok"  című kampányát. Az orosz apától és görög anyától származó tervezőnő immár harmadik alkalommal vesz részt a washingtoni székhelyű Vital Voices elnevezésű szervezet kampány-programjában. A 2000 óta globálisan működő egyesület a családon belüli erőszak és az emberkereskedelem ellen küzd, alapító tagjai közé tartozik többek között Hillary Clinton is.

Táska, kitűző, iPhone-tok
Táska, kitűző, iPhone-tok

A limitált kiadású, Furstenberg szívvel ellátott bevásárló táska 40 dollárért (8900 forint), az iPhone tok 25 dollárért (5500 forint) és a nyolc női előadó repertoárjából összeállított album 30 dollárért (6700 forint) egész hónapban elérhető lesz a designer Los Angeles-i, Las Vegas-i, dallasi, bostoni, honolului és Bal Harbour-i butikjában, valamint a DVF.com-on. A termékek bevételéből 10%-ot adományoznak a Vital Voices által létrehozott alapítványnak.

Nőnapi cd
Nőnapi cd

Az átlapolós ruha feltallójaként ismert Furstenberg eredetileg közgazdaságtant tanult, de a hetvenes évek eleje óta ruhatervezéssel foglalkozik. 1973-ban a Metropolitan Múzeum bevette híres gyűjteményébe a tervező legismertebb darabját, egy kötött pulóvert, amit azóta csak „burokruha” néven emlegetnek és nagy hatást gyakorolt a női divatra. – írja a Fashionscandal.

És íme a nőktől nőknek CD tracklistje: a számokat állítólag széles zenei körből válogatták össze, van itt édesbús, romantikusan dúdolós-pengetős és szintipop alapú dal is. Önnek hogy tetszik?

1. "Live it with Love" Ingrid Michaelson
2. "If you have love" Jasmine Ash
3. "Right Woman" Dragonette
4. "Bring Back the Sunshine" Miss Li
5. "Now is the Start" A Fine Frenzy
6. "Mermaid" Yuna
7. "Strength of a Woman" Toby Lightman
8. "Little Lovin' (Scott Hardkiss Remix)" Lissie

Oszd meg másokkal is!
Mustra