Márciustól megveheti Halle Berry cipőit a Deichmannban

A színésznő Cindy Crawford után „5th Avenue by Halle Berry" néven cipőkollekciót tervezett a Deichmannak. 8990 és 12.900 Ft között már megtudhatja, hogy mit ért Halle Berry cipő szó alatt.

hberry112910 11

Halle Berry alig pár hónapja fejezte be a Mátrixszal elhíresült rendezőpárossal, a Wachowski testvérekkel forgatott legújabb sci-fijét, a Cloud Atlast. A munka végeztével máris egy berlini stúdióba vonult, ahol Michael Hausmannal készítik a  „5th Avenue by Halle Berry" elnevézésű cipő kollekció reklámfilmjét – beállva a sorba Cindy Crawford, Rachel Bilson és a terhes Jessica Simpson mögé.

Heinrich Deichmann, a cég tulajdonosa az új együttműködésről és az Oscar-díjas színésznőről így nyilatkozott (ömlengett) a sajtónak: „Nagyon örülünk, hogy Halle Berry velünk dolgozik. Nagyszerű művésznő és nemzetközi stílusikon [...] természetes stílusával a divat abszolút hiteles nagykövetének tartjuk, aki kollekciójával számos nőt inspirálhat majd“ – írja a Daily Mail.

A divatosságot és megfizethetőséget mindig szem előtt tartó német cég 40 elegáns, nyári modellel indítja útjára Halle Berry kollekcióját, amely március 5-től Európa 21 országának üzleteiben lesz kapható.

A nyitott orrú, magasasarkú cipők vagy pántos szandálok árai 8990 és 12.900 Ft között mozognak, a táskák 7990 forinttól lesznek kaphatóak.

A cipőket illetően elképzelhető, hogy akadnak kétségeink, de a készülő tévéreklám profi és drága munkának ígérkezik. A filmet Michael Haussmann rendezi, akinek a nevéhez olyan elismert videók köthetők, mint a legújabb világméretű Diesel Loverdose kampány Ashley Smith-szel, de rendezett már klipet Madonnának vagy a Chemical Brothersnek is.

Addig is nézzék meg a kulisszák mögött készült promófilmet:

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek