Estélyiben vagy tréningben jobb szakítani?

Igen, tudjuk, egy szakításnál minden más fontosabb, mint a ruhák. Vagy mégsem? Ön miben szakított legutóbb? Végiggondolta, mit vegyen fel, vagy csak a szokásos farmer-póló kombinációban állt pasija elé, hogy közölje a rossz hírt? Előfordult már, hogy direkt kiöltözött, hogy az egykor szeretett férfi minél jobban átérezze, mekkora veszteség éri? Szavazzon, kommenteljen!

Tréningben: ha minden mindegy

A szakítás mindig nehéz ügy, sokat gondolkodik az ember lánya, hogy mikor, hol, hogyan mondja meg pasijának, hogy vége. Ha már szóról szóra tudja, mit fog mondani, akkor jöhetnek a külsőségek: egyáltalán nem mindegy, mit vesz fel a szomorú – de legalábbis ritka – alkalomra. Aki nem akar komoly sebeket ejteni a pasi egóján, nem a legjobb ruháiban pompázik, sőt, ha valami miatt lelkiismeret-furdalása van, akkor képes direkt előnytelen cuccokba bújni, bár a mackónadrág talán már túlzás. Az otthoni szakításkor esetleg jól jön, de ha nyilvános helyre megbeszélt találkozóra vesszük fel, inkább az egész kapcsolat leszarását jelenti. Tulajdonképp, ha otthon tréningben közöljük a dolgot, az is valahol a leszarás jele: ennyire érdekelsz, hogy még normálisan fel se öltözöm a kedvedért.

szakítós szett 1 by velvethu

Mindent kitenni: csak ha megcsalt

Aki komolyan veszi kapcsolatát és annak végét, az biztos komolyan fogja venni azt is, milyen ruhában közölje a rossz hírt jövendőbeli exével. Ha szépen felöltözünk a szakításhoz, azzal megtiszteljük a másik felet, de ha direkt szívfájdítóan szexisek vagyunk, az már csak akkor indokolt, ha valójában nem is akarjuk, hogy vége legyen. Vagy ha a pasi megcsalt, és valami módon bosszút akarunk állni rajta. Kicsinyes dolog, és nem is okoz nagy fájdalmat, de azért a lelkünknek jót tesz, ha a bunkó exünk kiskutyaszemekkel oldalog el a szakítás után.

szakítós szett 2. by velvethu

Olyan ruhában, amit ő utált rajtam

Az egyik legjobb módja, hogy kifejezzük elhidegült pasink felé, mennyire nem adunk már véleményére, ha szakításkor olyan ruhákat viselünk, amiket ő ki nem állt. Utálja a metálos pólókat? Vegyünk egyet! Nem bírja az állatmintát? Most úgyis divat. Ha lelkileg már lezártuk a kapcsolatot, lehet, hogy nem is kell külön végiggondolnunk, mit utált rajtunk, mert egyszerűen csak úgy öltözünk, ahogy kedvünk tartja – és az nem vág egybe az ex ízlésével.

szakítós szett 3 by velvethu

Minek túlöltözni?

Ön miben szakított legutóbb?

A legmenőbb, legdrágább legújabb ruhákat nem szakításra tartogatjuk, hanem az utána megejtett bánatvásárlás alkalmával vesszük meg. Általában. De akinek a szekrényében mindig ott a legfrissebb kollekció, az valószínűleg patentul felöltözve fogja kimondani a nemet is. Ön szakított már a legtrendibb cuccokban, amiket csak kapni lehet? Esetleg nagyestélyiben?

szakítós szett4 by velvethu

Mit viselt, amikor dobták?

A Lepattintva című filmben a főhős épp meztelen, amikor csaja szakít vele: ennél nincs intimebb és cikibb szakítós helyzet szerintünk. Persze lehet, hogy van, és épp önnel történt. Mondja el kommentben, mit viselt legutóbb, mikor dobták!

Oszd meg másokkal is!
Mustra