Már csupa Dior hotelszobában is megszállhatsz

Egy New York-i hotelben egy egész lakosztályt alakítottak ki Dior-stílusban - persze ha ott akarsz megszállni, mélyen a zsebedbe kell nyúlnod.

A New York-i St. Regis hotel bejelentette, hogy egy külön Dior lakosztályt készülnek nyitni - adta hírül az Elle. A lakosztályhoz több hálószoba és egy ebédlő, illetve fürdőszoba tartozik, amiket mind a divatház párizsi szalonja alapján rendeznek majd be. A falikarokat Dior-masnik fogják díszíteni, a bútort pedig steppelt Lady Dior mintás kárpittal vonják majd be. Egy éjszaka potom 8500 dollárba kerül majd itt. Ennyi pénzből már tetőtől talpig is fel lehet öltözni Diorba, és ráadásul örökre a miénk marad...

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.