Emma Watson a parfümkészítéshez is ért

A Harry Potter sztárja, minő meglepetés, óriási részt vállalt az általa reklámozott illat készítésében. Szeptembertől magadra is permetezheted.

Márciusban jelentették be, hogy a fiatal színésznő lett a Lancôme egyik új reklámarca, mostanra pedig az is kiderült, hogy mit reklámoz először: a Trésor parfüm új, Midnight Rose névre keresztelt változatát. Watson, a divatvilág új darlingja a hírek szerint nagy szerepelt vállalt a kreatív folyamatokban is: segített kitalálni a parfüm nevét, a reklám szövegét, beleszólt abba, hogy kivel szerepeljen a reklámban. Még a Mario Testino lőtte reklámfotókon szereplő kalapot is ő találta egy párizsi bolhapiacon. A fotós szerint egyébként az egykori Hermione olyan, mint egy kaméleon.

A sajtótájékoztató partin Emma Watson elmondta: "Szerencsésnek érzem magam, hogy egy olyan illat arca vagyok, amiért ennyire megőrülök. Korábban nem igazán érdekeltek a parfümök, azt gondoltam, mind nehéz, de ez igazán könnyű és játékos." A klasszikus illatot most török rózsa és málna illatjegyekkel tették csábítóvá és fiatalossá, és szeptembertől lehet majd kapni. A Potter- és Watson-rajongó tinilányok biztos viszik majd, mint a cukrot.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek