Nagy kalóriakvíz: Kitalálod, melyik étel vagy ital hizlal jobban?

GettyImages-1345444168
Molnár-Zolnay Fruzsina

Vannak, akik kínosan számolják a bevitt kalória mennyiségét, és vannak, akik számlálatlanul esznek-isznak. Te melyik csoportba tartozol? Most próbára teheted, mennyire saccolod jól a kalóriamennyiségeket. Még jól jöhet, ha ügyesen tippelsz.

Ha büntetlenebbül akarsz jókat enni, vagy kellemesen iszogatni, vess egy pillantást a tesztre, hátha segít a matekban, netán még a fogyásban is. Lassan itt a beach body ideje, szóval, most már tuti el kell kezdeni a tudatosságot!

Melyik mennyi kalóriát ér?

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Értékelés:

0–3 találat: Ha jönnek-mennek a kilók rajtad, az azért is lehet, mert nem vagy teljesen tisztában a számokkal. Ha pedig nem látszik rajtad, akkor tuti mindenki téged irigyel!

4–6 találat: Egész jó eredmény, az alapokkal nincs is semmi gond, de a kimondott fogyáshoz még kell egy kis bioszt vagy matekot gyakorolni.

7–10 találat: Gratulálunk! Így könnyebb lesz odafigyelni, látszik, hogy nem ma kezdtél a témával foglalkozni. Neked nyugodt szívvel kívánunk jó étvágyat, mert tudjuk, hogy tudod, mit csinálsz!

Mentes Anyu szakácskönyvek

 

„A kevesebb több. A mentes jobb."

 

Nemes Dóra újságíró, a Mentes Anyu márka és közösség megálmodója, de mindenekelőtt kétgyerekes anyuka. Szakácskönyveiben kipróbált recepteket válogatott össze, amelyek az inzulinrezisztensek, cukorbetegek, vagy életmódváltók étrendjébe passzolnak.

A könyvekbe most betekintést nyerhetsz. 
Amit az online lapozgatóban megtalálsz:

  • Tartalomjegyzék
  • Előszó
  • Részlet Étrendem - Szarka Dorottya dietetikus kisokosából
  • + 1 recept is!

Mentes Anyu szakácskönyve 1+2 kedvező áron online rendelhető!

 

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra