Eddz úgy, mint egy rocksztár!

Elég jó mulatságnak tűnik és hasznos is a dobosok által kitalált, kifejezetten sokoldalú, 45 percnyi extrémdobolásból álló edzésforma.

A ’Pound’ névre hallgató edzésforma/mulatozás alapkoncepciója elég egyszerű: könnyű műanyag dobverőkkel, zenére dobolnak a résztvevők. Nem dobszerkók mögött, hanem a földön ülve, ugrálva, vadul kalimpálva. Az Insider videójából kiderül, hogy néz ki mindez a valóságban.

Pont úgy, ahogy elképzelted:

A zenére dobolás a pilates, a kardió és a súlyokkal való edzés keveréke, és mivel zenés koreográfiáról van szó, némi ritmusérzékre is szükség van ahhoz, hogy a résztvevők összehangolják a mozdulataikat a zenével. Az edzés kitalálói szerint a stressz levezetésére is kiváló egyébként a dobolás. Ez mondjuk a 2:00-nál látható bácsi arcát figyelve is gyorsan egyértelművé válik.

Állítólag John Bonham is így kezdte:

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.