Te részt vennél egy retro aerobic órán?

Retrózunk, retrózunk? Hát a fejpánt hol marad? És a fehér térdzokni? Bele kéne állni rendesen!

Marlo Walker a gyerekkora balettórái alatt függött rá a balett-trikókra, és úgy tűnik azóta sem képes elengedni az általános iskolai tesi órákat 15 éve még minden lány számára állandó farsanggá változtató, valamiért szinte mindig kék színben pompázó tornadresszeket. Az évtizedek óta tetszhalott borzalmas olasz sportmárkákat újra divatba hozó retro trendeknek köszönhetően persze még sikeres is lehet Marlo kifejezetten Instagram-kompatibilis terve. De hol maradnak a vastag fehér zoknik?!

Videókazettán is!

A reggelente vacak zenékre ugrabugráló anyukákat és a balett-trikókat hiányoló 26 éves természetesen a saját tornadressz kollekciójával is elő szándékozik állni a táncot és az aerobicot kombináló ingyenes órák mellett. Amelyeken bárki részt vehet, aki sikeresen beszuszakolta magát egy az egyrészes, képeken tényleg jól mutató dresszbe.

Ezek a mozdulatok vajon hova tűntek?!

A 80-as éveket idéző videókazis névvel is ellátott G. Pump Aerobic néven futó órák mindenesetre kiváló alkalmat kínálnak arra, hogy újra megnézzük minden idők egyik videóját:

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.