Prima Primissima lehet Monspart Sarolta

A szabadidősportok képviselője, Monspart Sarolta szerint ez a jelölés nemcsak neki szól, hanem mindenkinek, aki rájött arra, hogy a mozgás az egészséges élet elengedhetetlen része.

Monspart Sarolta az egyik várományosa a 2010-es Prima Primissima Díj sport
kategóriájának. A tájfutó világbajnokot Buzánszky Jenő és Erdei Zsolt mellett jelölték a címre.

Egyre fontosabb a világ minden táján az egészség megőrzése, amelynek legfontosabb eleme a megfelelő táplálkozás mellett a rendszeres mozgás. A Magyarországon a 
szabadidősportok egyik jeles képviselője, Monspart Sarolta.  A Nemzeti Szabadidősport Szövetség elnöke, a Megszállottak klubjának tagja szerint a díj elnyerése nem csak neki, hanem mindenkinek, aki részt vesz a szabadidősport szervezésében, vagy rájött arra, hogy a mozgás az egészséges élet elengedhetetlen része, újabb lökést adhat ahhoz, hogy további lépéseket tegyen az élet minőségének és hosszának javításán. A Vasas SC örökös bajnoka bízik abban, hogy azok, akik már megtapasztalták a mozgás örömét, és azok, akiknek már csak egy lökés hiányzik a rendszeres sportolás elkezdéséhez, a közönségszavazáson rá voksolnak majd, amellyel megmutathatják, hogy milyen nagy és erős a magyar
szabadidősport bázisa.

Itt ajánljuk három önkéntesünk beszámolóját életük első félmaratonjáról.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.