Sarah Jessica Parker Manolo Blahnikot koppintja

A szétretusált Sarah Jessica Parker a Nordstrom oldalán
A szétretusált Sarah Jessica Parker a Nordstrom oldalán

Sarah Jessica Parker is érzi valahol, hogy már soha nem tudja megugrani a Szex és New Yorkban nyújtott teljesítményét. Bár a sorozat sikere sokkal inkább köszönhető a Kim Cattrall által alakított Samantha karakternek és a sorozat profi stylistjának, Patricia Fieldnek, mint Parkernek.

Mialatt azzal riogatják a rajongókat, hogy jön a Szex és New York moziváltozatának harmadik része, a 48 éves Sarah Jessica Parker elkészült első cipő és táskakollekciójával, amelynek egyik alapdarabját frappánsan 'Carrie' névre keresztelte.

„Nem értek egyet azzal, hogy bizonyos cipők csak bizonyos alkalmakra valók vagy azzal, hogy csak a fekete és barna számít semleges színnek. Ez túlságosan beszűkíti a lehetőségeket. A Szex és New York stylistja, Pat Field arra tanított, hogy ne foglalkozzak a szabályokkal, és én ehhez tartom magam ” – mondta a magát lázadónak beállító sorozatsztár az amerikai Glamournak.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Ha első látásra netalán Manolo Blahnik munkái ugranának be a lakkbőr, csatos vagy masnis magassarkú cipők láttán, nem téved sokat, mivel a kollekciót Manolo Blahnik cégének vezérigazgatójával, George Malkemussal közösen készítette. Az egyébként nőies 200-300 dollárra (kb. 45000-67000 forintra) beárazott lábbelikre február 28-tól lehet lecsapni a hazánkba is szállító Nordstrom oldalán.

A The Coveteur hihetetlen promóvideójában megnézheti, hogy a színésznő hogyan tapsikol örömében saját cipői láttán vagy hogyan szórja szét műveit egy szobában. Ha jól tűri a műmosolyt, kattintson!

Parker nem először kóstol bele a divattervezésbe, három évvel ezelőtt ugyanis felkérték a Halston kreatív igazgatójának, de az összeborulás balul sült el, hamar kiderült ugyanis, hogy a színésznő és a divatcég jövőbeni elképzelései köszönőviszonyban sincsenek egymással. Sebaj, cipőkollekciója biztosan kárpótolja majd, sőt, talán a Hallmarkkal közös képeslapbiznisz is segít abban, hogy túltegye magát ezen. 

Oszd meg másokkal is!
Mustra