A vörösszőnyeg legszexibb cipői

A celebek vörösszőnyeges divatbűnei után most nézzünk pár pozitív példát: a legszebb tűsarkúkat! Bár szakértők szerint tilos a gigászi tűsarok, mert egy esésnél semmi nem kínosabb – talán egy villantás – a magas sarok mégis kötelező, csak tudni kell viselni és illenie kell a cipőnek a ruha stílusához. Íme, kilenc celebnő, akik jól választottak cipőt!

Jessica Chastain az idei CFDA Fashion Awardsra vett egy pántos, aranyszín Prabal Gurung for Nicholas Kirkwood kreációt, mely fehér sarokrésze és a magasítás miatt egész különlegesen nézett ki. Tulajdonképp könnyen lehetett volna belőle divatbaki, ha nem egy hasonló árnyalatú aranyos-fehér ruhához vette volna fel a vörös színésznő.

A Pókember színésznője, Emma Stone a film madridi reklámturnéján viselte a limitált szériás Louboutin cipőt. A lábbeli fantázianeve Armadillo Bride, és ára is tükrözi különleges mivoltát: 1195 dollárt (260 ezer forint) kér érte a cipőtervező mester. A fekete-fehér csíkos, retro ihletésű cipőhöz hasonlót egyébként kis szerencsével nagyanyánk szekrényéből is előtúrhatunk, persze annak nem lesz piros a talpa.

A Disney Channel egyik itthon kevésbé ismert gyermek- majd tiniszínésznője, Bella Thorne a csatorna egyik rendezvényén mutatta meg, hogy egy bokacsizma is lehet sikkes. A Teen Choice Awards-ra egy csillogó, glitteres B Brian Atwood csizmában ment, amit igazából félcipőnek is nevezhetnénk, de attól még ugyanúgy nem lenne vörösszőnyegre illő. A bokapánt és az ezüst szín azonban sokat dob a cipőn, de Thorne ruhája is kell a sikerhez.

Zoe Saldana jó ruhaválasztásairól híres. A Teen Choice Awards-ra egy kétrészes, mintás Jonathan Saunders ruhában érkezett melyhez sötétkék, szatén, masnis Christian Louboutint vett. A frivol cipő nagyon jól mutat a komoly ruhával, kár, hogy Saldana lábujja leér a szőnyegre.

A Lovagregényből ismert színésznő, Bérénice Bejo nem Louboutintől, hanem egyik legnagyobb riválisától választott cipőt a Critics' Choice Movie Awards-ra. Az aranyszínben csillogó Jimmy Choo szandálhoz sötétkék, flitteres ruhát választott, táskája illett mind a cipőhöz, mind a ruhához, elég jól sikerült szettet állított össze (stylistja).

Mivel az év egyik legnagyobb trendje a neon, nem hagyhatjuk ki Jessica Biel neonpink magas sarkúját sem a gyűjtésből: a Total Recall londoni premierjén viselte az extravagáns Louboutint (a pinkhez nem nagyon megy a piros talp, de a név kötelez). Igen, ez volt az a premier, ahol a színésznő átöltözött, mert a csinos, fehér ruhában nem bírt mozogni. A cipő attól még elég kívánatos darab.

Melyik celebnő cipője a legszebb?

Marion Cotillard is Louboutin cipőt vett a Sötét lovag:Felemelkedés New York-i bemutatójára, de mind közül az ő szandálja a legextrémebb. A tüskés, pántos, boka fölé kúszó ezüst lábbeli hosszú szegecsei némiképp veszélyesek ugyan viselőjére, de biztos, hogy optikailag nyújtják a lábat.

Kate Bosworth bokapántos szandálja egész máshogy szép: a visszafogott, letisztult cipőnek nem tudjuk a márkáját, de nem piros a talpa, tehát nem Louboutin. Bosworth a CFDA Fashion Awards-on egyensúlyozott a bokát nem nagyon tartó lábbeliben, amiben nem lehetett könnyű megmozdulni esés nélkül.

Diane Kruger szintén Louboutint vett vörösszőnyeges megjelenéséhez, a Cannes-i amfAR Gala-ra. A színésznő hercegkisasszonynak öltözött, ruhájához nem is illett volna más, mint egy strasszos körömcipő.

Oszd meg másokkal is!
Mustra