18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Ezekben a pózokban lehet a legkönnyebben teherbe esni + bónusztipp haladóknak

Egy pár két dolgot akarhat nagyon az élvezeten kívül, ha szexre kerül a sor: gyereket csinálni, vagy ezt elkerülni. Mindkettőre hajlandó pénzt, időt és energiát szánni, ráadásul az egyik kizárásával automatikus tanácsot is adunk a másik oldalra. Tehát nézzük, melyek azok a pózok, amelyek könnyítik a teherbe esést!

Gyereket csinálni nem is olyan egyszerű, ahogy elsőre tűnik. Persze ez ellen élénken tiltakoznak azok, akik beleestek abba a 0,03 százalékba, ami – mint azt a Jóbarátok óra tudjuk – igenis rá van írva az óvszeres dobozokra, s mellesleg minden fogamzásgátló termékre. Több tényező együttállására van szükség: a nő esetében peteérésre, befogadóképes méhre, megfelelően barátságos hüvelyi közegre, a férfi esetében pedig elegendő egészséges hímivarsejtre. A hetvenes évek óta az egységnyi ondóra vetített életképes spermiumok száma átlagosan 60 százalékkal csökkent, és azóta is tovább rohanunk a (ki)pusztulásba. A célba juttatás, azaz a póz tehát fontosabb, mint valaha, ugyanis ott veszítjük a legtöbb katonát. Alapvetően ha a spermiumok a méhnyak közelébe kerülnek, bármilyen pozitúrában szexelhetünk, de ha már létezik gravitáció, érdemes kihasználni az előnyeit.  

#1 A jó öreg misszionárius

Az egyik leggyakrabban használt, mindenki által ismert testhelyzet, amit számtalan módon lehet variálni. A jó hír az, hogy a nő lábai akár fent vannak az egekben, akár nem, a hüvely felső része és a méhnyak a szakember szerint úgy egyenesedik ki, hogy a spermiumok mindenképpen a célterületen kötnek ki. Tovább lehet fokozni a teherbeesés esélyét egy párnával, amivel megemelik a nő csípőjét, illetve azzal is, ha nem kel fel egy darabig. A férfi azt csinál, amit csak akar, kipipálhatja az adott napot a naptárban, zuhanyozhat, hozhat vizet pihegő szerelmének, elugorhat neki kávéért, péksüteményért, virágért, a lényeg az, hogy a nő maradjon fekve vagy emelt csípőjű helyzetben az aktus után még legalább 15 percig. Ez a kis pihenő inszemináción átesett nők esetében tíz százalékkal javította a fogantatás esélyét, tehát érdemes kipróbálni – ahogy a misszionárius póz összes változatát is.

Próbáljatok ki minél több pózt a teherbe eséshez
Próbáljatok ki minél több pózt a teherbe eséshezfotostorm / Getty Images Hungary

#2 Kutyapóz

Azok a nők – nagyjából egyharmada a nőnemű populációnak –, akik hátrahajló méhhel rendelkeznek, a misszionárius póznak nem látják akkora előnyeit, a kutyapóznak annál inkább. A felsőtest leengedésével ismét segíthetjük a gravitáció munkáját, miközben a testhelyzet sajátosságából adódva a hímivarsejtek is nagyon közel kerülhetnek a méhnyakhoz. Ez azért fontos, mert a legtöbbjük egész egyszerűen eltéved útközben. Korzóznak a hüvelyben, a méhnyakban, vagy ha sikerült átjutniuk, akkor a méhben, de csak nagyon kevés ér el közülük a petesejtig. Minél közelebb helyezzük el a bevetésre kész egységeket, annál egyszerűbb elérni a célt. További előnyt jelent, hogy ebben a pózban a férfi nem fárad ki, ahogy a misszionáriusnál tenné, ezért több energiája marad ejakulálni és utána péksüteményért szaladni.

#3 Éljen a romantika és az olló

Ne felejtsük el, hogy a szex nem csupán gyerekgyártás céljából történik, sőt, az élvezeti faktort erősen rombolja, ha meghatározott időben és módon KELL szeretkezni. Ha pedig élvezet nincs, gyerek sincs. Az ollópózban a szex romantikusabb színezetet kap, az arcok közel vannak egymáshoz, lehet csókolózni, egymás arcát simogatni, miközben a mélység is megfelelő ahhoz, hogy a spermiumok a méhnyakhoz közel kezdjék utazásukat. 

#4 A kedvenc pózotok

A babagyártás körüli stressz épphogy hátráltathatja a teherbeesést. Ezért tekintsetek úgy a különböző pózokra, mint lehetőségekre, kísérletezzetek, keresve mindkettőtök örömét. Ha pedig van egy-két bevált testhelyzet, amiben garantált az orgazmus, akkor használjátok. Vígan teherbe lehet esni akkor is, ha a nő van felül, sőt, ha hátrahajló méhe van, akkor a fordított lovaglópóz is hasznos lehet. Amíg bababarát síkosítót használtok (érdemes elolvasni az apró betűs részt a címkén, néhány termék spermaölő hatású akkor is, ha nem kevertek hozzá direkt ilyen anyagot), és a spermiumok bejutnak a hüvelybe, nagy gond nem lehet. 

#5 Bónusztipp: az egészség fontosabb, mint a póz

Dr. Nita Landry szülész-nőgyógyász szerint egyvalami sokkal fontosabb a megfelelő póz kiválasztásánál: a pár tagjainak egészsége. Hiába fekszel gyertyaállásban fél órát szex után, ha nem vizsgáltattad ki magad a pároddal együtt még azelőtt, hogy próbálkozni kezdtetek volna. Különböző hormonális eltérések, genetikai betegségek hátráltathatják az egészséges utód fogantatását, emellett jobb felhagyni a dohányzással és a nagy mennyiségű alkohol fogyasztásával is. A normál tartományba eső testtömegindex is befolyásolja a fogamzást, a baba fejlődését pedig a megfelelő szintű folsav támogatja. Ha úgy érzitek, elég régóta próbálkoztok, mégsem történik semmi, akkor érdemes felkeresni egy genetikus szakembert, aki személyre szabottan nyújt segítséget, még azelőtt, hogy mesterséges megtermékenyítésre kényszerülnétek.  

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra