Megszólalt Jamie Lee Curtis és gyermeke, aki már nem fiú, hanem nőként éli az életét

GettyImages-1339161155

Tavaly történt, hogy Jamie Lee Curtis lánya, Ruby – korábbi nevén Thomas – leült a család Los Angeles-i kertjében édesanyjával és édesapjával, a vígjátékrendezővel, Christopher Guesttel.

Rubynak mondanivalója volt számukra, de egyszerűen nem jöttek a szavak.

Ruby tehát elhagyta a terepet és inkább írt egy sms-t – elevenítette fel Jamie Lee Curtis a People magazinnak. Azonnal felhívtam. Gondolom mondanom sem kell, hogy hullottak a könnyek – fűzte hozzá.

De ma a ma már a 25 éves Ruby jobban érzi magát, és először adott közös interjút édesanyával, amelyben arról beszélt, hogy először 16 évesen érezte, hogy más mint a többiek, csak negatív élmények érték, amikor terápiára járt, szóval úgy érzi, nem akkor vallott színt, amikor kellett volna.

Jamie Lee Curtis természetesen beszélt a saját tapasztalatairól és érzéseiről is.

Olyan, mintha egy új nyelvet kellett volna megtanulnom. Nem állítom, hogy mindent értek és tudok a témáról, de egy biztos: Rubyt mindenben támogatom 

– szögezte le a 63 éves színésznő. Beszélt arról is, hogy kezdetben neki is el kellett gyászolnia a fiát, sőt, a nevet is, amit ő adott neki, és amin hosszú évekig szólította, és meg kellett értenie azt is, hogy fia attól a pillanattól fogva, hogy színt vallott, már lány.

Megjegyezte, hogy néha még véletlenül kimondja Ruby korábbi nevét, de nagyon igyekszik, és ezen soha nem vesznek össze.

Oszd meg másokkal is!
Mustra