A gluténmentes rántott hús egy újabb verziója

Ha nem tudjuk eldönteni, hogy mi legyen az ebéd: rántott hús vagy palacsinta? Akkor jöhet a palacsintatésztás rántott csirkemell, szigorúan gluténmentes lisztből. Szénhidrát- és kalóriabomba, de isteni finom.

Kívül ropogós, belül puha.
Kívül ropogós, belül puha.Juanmonino

Hozzávalók 4 személyre

  • 60 dkg csirkemellfilé
  • 12 dkg univerzális gluténmentes liszt
  • 1 teáskanál gluténmentes sütőpor
  • 2 darab tojás
  • 1.5 dl tej
  • olaj a sütéshez
Recept idők

Elkészítés:

Készítsük el a palacsintatésztát: keverd csomómentesre a sütőporral elkevert lisztet a tojással és a tejjel. A felszeletelt, kiklopfolt és sózott csirkemellfilét mártsd a tésztába, és forró növényi olajban süsd aranybarnára mindkét oldalát.

A receptet szakmailag ellenőrizte: Szarka Dorottya dietetikus.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek